Tredje kamp for året, kampen der Lervik-oppgjøret skulle revansjeres og kampen der vi skulle vise oss fra vår beste side. Til tider viser vi oss fra en meget god side, andre deler av kampen viser vi at vi har mye å jobbe med, men likevel er kampen godt gjennomført og vi hadde fortjent bedre poengmessig utelling enn hva som tilslutt ble tilfelle. Det skal nevnes at vi starter kampen med hele åtte spillere i junioralder, en bra gjeng med gode holdninger og mye fotball i seg, og en gjeng som kommer til å plukke poeng utover våren.

Første omgang:

Dessverre så starter dette referatet med at vi ikke er våkne fra start og omgangen starter på samme måte som andre omgang mot Lervik, en midt i tryne før tre minutter er spilt. 1-0 til Rakkestad.

Etter dette løfter vi oss og kampen er jevn med sjanser til begge lag. Tilslutt får vi også en utlikning, fortjent sådan, signert Amund Karlsrud etter assist fra Håkon Bleie. Laget fortsetter å kjøre på mot et Rakkestad som på dette tidspunktet er rystet, og etter å ha styrt kampen i en lengre periode får vi en ny scoring, denne gang er det Eivind Skughei som er frempå med assistanse fra Tommy Berntzen. Når det er ca. ti minutter igjen blir en skadeplaget Trø/Bå-stall enda mer utsatt da Simen Alnæs Sletten får en skade i skulderen, og med Simen ut kommer Morten Haugen inn til sin første kamp i Trø/Bå-drakten på en stund. Han tar en backplass mens Håkon Bleie blir flyttet opp og inn i rollen til Simen på midten. Vi sliter med å finne formen ut omgangen og rett før pause scorer RIF og utlikner med det til 2-2. Et resultat som står seg til pause.

Andre omgang:

Den andre omgangen blir en spennende og tøff omgang for det unge laget som viser at de er på plass for å krige om poengene, og omgangen bølger frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Dessverre for oss så er det Rakkestad som får inn ett ledermål etter at vi slipper de igjennom litt for enkelt. Dog klarer laget å hente seg inn igjen og ikke mange minuttene senere får vi presset inn en ny utlikning, nok en gang er det Amund Karlsrud som målscorer assistert av Alexander Larsen Slaatsveen. Kampen svinger videre etter dette og begge lag har nye sjanser til å sette den berømte spikeren i kista, dog skjer ikke dette i åpent spill.

Kveldens siste mål er likevel ikke scoret, det dømmes nemlig straffe til Rakkestad med i underkant av ti minutter på klokken. Det er en straffe som kan diskuteres, det ble også gjort, uten at det hjelp Trø/Bå nevneverdig. Straffen settes kontant i mål av samme spiller som ble revet ned i forkant av straffen og satte med dette spikren i den berømte kisten all den tid Trø/Bå etter dette ikke klarte å sette all verdens av trykk på motstander.

Fryktet langvarig skade

Simen har vært en av de store forspillerne våre i de første kampene og det gikk kaldt nedover alle som er involvert i laget når man så at Simen lå nede og hadde tydelig vondt. Skaden, som først ble mistenkt til å være kragebeinsbrudd, viste seg å «kun» være en kraftig forstuelse av skulderen. At Simen må ut på dette tidspunktet i kampen er selvsagt utrolig kjedelig både for laget og han selv, men det er veldig gledelig for alle at det ikke var mer alvorlig enn det det viste seg å være.
Vi ønsker Simen god bedring og velkomment tilbake så snart kroppen er på plass igjen.

Oppsummert er man skjønt enig om at det hadde vært fortjent med minst ett poeng til bortelaget denne kvelden, men om man skal ta med seg noe fra denne kvelden så er det nivåheving på det psykiske plan. Det var en tøff smell å ikke få poeng i går, men det betyr bare at vi som lag har vi en hel del å ta ut mot Rolvsøy neste onsdag. Da er det på ny hjemmekamp på kunstgresset og der håper vi du stiller opp for å hjelpe laget til flere poeng. Kampstart mot Rolvsøy er 19:30.