Jevn første omgang

Begge lag gikk ut i jevnt driv fra start og publikum fikk se en kamp som sto og vippet i lange tider. Begge lag var farlig frempå flere ganger og for vår del gjorde Njål Øyvind i mål et par meget kvalifiserte redninger mens vi sleit med og treffe målet når vi avsluttet på topp, selv om duoen Unnerud/Krokeide kom til flere muligheter. Vel og merke scora Paul et flott mål etter frispark fra Espen men ble avblåst for offside.

Også gikk det som det ofte gjør da, vi slapp oss nedpå og gjorde noen tåpelige valg midt på banen, mista kula og fikk en i sekken da halvtimen ble runda. Utrolig irriterende og så uendelig unødvendig, akkurat nok til at gutta på vår midtbane jobba enda hardere! Michael, Marius og Lars gikk til for alt de kunne det siste kvarteret og bidro sterkt til en sluttspurt som endte med Eivind Tornes første mål for Trø/Bås a-lag: På en godt slått corner fra Michael kom han stormende på bakerste stolpe og nikka ballen opp i nettaket med omgangens siste ballberøring- 1-1 til pause.

Ett lag på banen

Etter pause tok vi fullstendig kontroll over kampen. Trym Lunder Østby kom inn for Marius Skullerud etter pausa og dominerte midtbanen sammen med kaptein Michael Skjæringrud. I denne omgangen fikk vi også igang Espen Wiig på kanten og vi kom til en drøss med innlegg, cornere og frispark. Nevnte Wiig kom nære en kremscoring da han skrudde et frispark i stolpen og ut, mrn 1-1 sto seg stadig utover i omgangen til vi gjorde noen flere bytter. Blant annet satte vi inn Mats Bakurowitz på topp som gjorde vei i vellinga med kompromissløst duellspill. Dette duellspillet bidro til at dagens bestemann, Lars Jacobsen, fikk fritt leide på bakerste stolpe 20 minutter ut i omgangen. Med tida til hjelp fikk han lagt ned kula og klemt den inn under en litt uheldig Korsegårdkeeper-2-1!

Vi fikk vanvittige muligheter til å sette fart inn i bakrommet til kveldens gjster på slutten av kampen men måtte se at vi ikke hadde nok rutine og kansje ikke nok ork til å utnytte det optimalt. Istedet blei det litt neglebiting de siste fem minuttene, men innbytter Pelle, bauta Paul, hissigpropp Tornes og alltid like rolige keeper Richardsen sikret de tre poengene mot laget som nå ligger på bunnen av tabellen, 8 poeng bak oss.

8 poeng som kan bli en god buffer frem mot sommerferien når topplagene kommer på rekke og rad. Først går turen til Østsidens rekrutter førstkommende fredag før Greåker gjester Stadion en uke senere. Men det tar vi når det kommer- i kveld registrerer vi tre nye poeng og to nye målscorere på lista. " Vi scorer ikke mye, men det holder!".

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Kristian Aadalen, Paul Aksel Authen, Jan Håkon Nes Tvete, Eivind Tornes, Lars Jacobsen, Michael Skjæringrud, Marius Skullerud, Espen Wiig, Vegard Unnerud, Anders Krokeide

Benyttede innbyttere: Stian Omholt, Trym Lunder Østby,Jonas Hansen, Mats Bakurowitz, Per Rikard Sandvik