Uryddig start

Selv om vi hadde en svak første halvdel ble vi på ingen måte utspilt. Vårt største problem var faktisk Fredrik Nøklebys rolle som oppspillspunkt som det tilsynelatende var umulig å ta ballen fra. Bortsett fra han var det ikke mye hjemmelaget hadde og fare med, men det var mer enn nok til at vi ikke klarte å etablere noe spill fremover på banen. 1-0 kommer etter svak markering foran mål etter at Nøkleby fikk kjøre rundt med tre-fire mann på kanten kun 8-10 minutter ut i matchen. Vi var for veike og fortsatte med det helt til halvspilt omgang: bra forspill på høyrekanten til Kristian Aadalen, ballen inn foran 16-meteren til Trym Østby som klaska til på volley- med venstra-utagbart i nærmeste kryss. Årets mål, 1-1 og et friskt pust for vår del.
Men før dommer Steinar Eek blåste av til pause skulle vi kløne det til for oss selv igjen- to ganger! Først vinner Nøkleby en duell med to trøgstinger inne i boksen før han hamrer inn 2-1- langt ifra utagbart for vår keeper. Like før pause er den gamle trøgstingen på ferde igjen, skaffer seg en "rutinert" straffe som han selv setter i kassa til 3-1 og pause.

Årsbeste i andreomgang

Håvard Fagerås.jpgSom mot Rygge forrige uke gjorde våre trenere bytter i pausa. Inn kom Håvard Fagerås(bildet) og Bendik Frøshaug før vi få minutter ut i omgangen også fikk inn Amund Karlsrud. Som sist kom gutta inn og gjorde en formidabel innsats, laget hevet seg og vi var suverent best gjennom hele andre omgang. Vi slapp ikke vertene mer enn ti meter inn på vår halvdel før vi vant tilbake kula og spilte også tidvis god angrepsfotball. Trym og Kristian gjorde grovjobben på midten, hjalp til med å kle av Nøkleby på defensiven og satte opp både vinger og spisser fremover på banen. Etter noen småskumle dødballer fra vår side skulle til slutt Jonas Hansen få bruke sine raske bein mot rakstingenes noe mer seige midtstoppere. Kvarteret ut i omgang setter han sin første etter et gjennomspill fra Kristian, alene med keeper pirker han ballen i mål.

Vi fortsetter å kjempe, vinner baller og løper så til de grader ifra de blåkledde. Kristians andreomgang var kort og godt magisk og han får også servert en tredje målgivende for dagen da han spiller Jonas igjennom enda en gang kvarteret før slutt, motsatt side ifht forrige gang og nok en gang trilles ballen i mål- 3-3.

At vi var best i andreomgang tror jeg vel at jeg fikk skrivi litt lenger opp, men iblant blir det litt spennende allikevel. Som når rakstingene kom inn i boksen vår og slo 45 ut mot slutten og fikk prøve seg på hel volley fra 17 meter. Med krigersk innstilling ble det renska unna og også vi har nok sjanser til å score et mål til ved Håvard og Jonas. Istedet blir det litt klabb og babb og faktisk et noe overraskende direkte rødt kort til en raksting som klarte og få løpt ned dommeren i et returløp på overtid(småkomisk).

Det endte 3-3 og en stolt trenerduo måtte se nok en dominant andreomgang ende med "bare" ett poeng. Vi taper ikke og kan reise hjem med en bra følelse også denne gangen. Jonas har finni målet- med et enda mer fokusert forsvar og mer tenning fra start i kampene kan de siste tre matchene før sommeren bli riktig så morsomme!

PS: Neste match er hjemme mot HSV2 om en uke, før vi får 14 dager kampfri igjen før vårsesongens to siste oppgjør. Det er en kort sesong i år og med god poengfangst frem mot ferien kan det bli riktig så spennende til høsten!

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Kristoffer Langstad, Anders Krokeide, Jan Håkon Nes Tvete, Vegard Unnerud, Morten Haugen, Trym Lunder Østby, Benjamin Kolshus, Kristian Aadalen, Jonas Hansen, Eivind Tornes

Benyttede innbyttere: Håvard Fagerås, Thomas Halden, Amund Karlsrud, Bendik Frøshaug