For den første timen av matchen spilte vi med steindisiplin og hardt press på midten. Vi brøt hjemmelaget på vei fremover flere ganger og gjorde helhjerta forsøk på å kontre, noe vi fikk betaling for midtveis i førsteomgang da Lars Erik sendte oss i ledelsen etter en innøvd cornervariant- en kanon i lengste hjørne.

Som sagt var vi godt organiserte defensivt men det førte til en del dødballer imot- noe hjemmelaget var gode på. Jesper holdt oss flytende ved et par anledninger før utlikningen kom på corner 10 minutter før pause. Vi lot oss ikke bry så mye med det og like før pause burde vi ha tatt ledelsen da Lars Jacobsen ble spilt alene igjennom med keeper. Han gjorde alt riktig helt til avslutningen gikk over mål istedet for i mål. Dermed sto det 1-1 til pause.

I pausa måtte Jesper gi seg med hoftevondt og førsteomgangs spiss, Anders K, måtte stelle seg mellom stengene. Dette var selvsagt uheldig og det hjalp ikke på selvtilliten at 2-1 kom på corner kun få minutter ut i den andre halvdelen. Men bunnlaget fra Trøgstad ga seg ikke så lett. Først danset Eivind Skughei seg igjennom hjemmelagets forsvar og satte 2-2 enkelt forbi keeper. Deretter kjørte vi på og tok ledelsen 2-3 på en corner da Jakob Grefsli scoret sitt første seniormål for Trø/Bå og ting så etter forholdene meget lovende ut. I denne perioden sto vi med hele laget på Spartas banehalvdel og trykka skikkelig til dem- desverre glemte vi at det kan være lurt å roe seg litt når man har tatt ledelsen. Hjemmelaget kontret seg til flere cornere og fikk pirka inn 3-3 etter ca 60 minutter, et mål vi mente burde annuleres pga høyt spark- uten videre gehør fra dommer. 4-3 kom ikke lenge etter da et skudd skiftet retning og gikk i mål bak Kroken og da vi kom til 70 minutter hadde vi mista den gode strukturen vi hadde hatt tidligere i kampen.

De to siste måla kom som følge av at vi ble brutt høyt i banen og fikk kontra imot. Alene mot vår vikarkeeper hadde ikke hjemmelagets spisser noen problemer med å score og til slutt endte det altså 6-3. I motsetning til i kampen mot Sprint så hang vi godt med i store deler av den kampen her og det skal bli veldig interessant og se om vi klarer å holde samme nivå mot Spydeberg- et lag vi tapte knepent for i våres.