"Den hvite Ronaldinho" fikk sikte og skyte fra 20 meter like etter kampstart og sendte kula ned i lengste hjørne og dermed var sirkuset i gang. Vi hadde mye ball i den første omgangen og hadde tilsynelatende full kontroll til tross for at vi sleit med å bryte gjennom til de største sjansene. Faktisk gikk det 20 minutter etter at vi tok ledelsen før neste skikkelige sjanse kom og da ved Stian Filtvedt som gjorde alt rett i forarbeidet men ikke klarte å lure keeper. På den påfølgende corneren får Chris Larsen en dobbelmulighet: først på hodet som reddes på streken, deretter setter han returen i stolpen.
Omgangen igjennom går mye med på å unngå sene taklinger fra hjemmelaget samtidig som dommeren konsekvent lot være å blåse hands. Og da gikk det jo som det måtte gå til slutt: minuttet før pause blir vi snytt for to klare frispark på hjemmelagets halvdel, de kontrer og får et billig frispark i farlig posisjon- som de scorer på. 1-1 til pause.

I pausa fant vi hvilepulsen og den kvitta vi oss ikke med før et stykke ut i andreomgang. I mellomtiden byttet Lervik inn noen friske bein og tok ledelsen like tidlig i andreomgangen som vi tok den i første. Heldigvis rir vi av det lille trøkket som etableres og den siste halvtimen er vi best. Faktisk teller vi 6 digre målsjanser de siste 25, deriblant runder kaptein Lars Erik keeper for så å få avslutningen blokkert på streken! Hjemmelaget blei slitne og spesielt Lars Erik og Eivind dro opp balltempoet. Ti minutter før slutt lurer Lars vingen til Lervik to ganger på frekt vis og får servert ei grisetakling/nedsparking i retur, hvilket resulterte i direkte rødt kort. Med en mann mer på banen på slutta fortsetter vi å peise på og etter 85 spilte minutter størmer Lars inn i motstanderens sekstenmeter og får det som må karakteriseres som et relativt billig straffespark. Kennet Baraas dunker straffa i mål og dermed ender det 2-2 og beskrivelsen "drama" er vel på sin plass etter denne avslutninga.

Da er vi stadig ubeseiret men har litt problemer med å holde baklengsmål vs scorede mål på forholdet 1:2. Vi teller 8 svære sjanser i tillegg til målene våre i denne kampen og burde dermed ha scora minst 4 til. Hjemmelaget derimot er nok på over 50% uttelling på sine sjanser og det kan tildels tilskrives glimtvis trøbling defensivt fra vår side. Om ei uke kommer Rakkestad2 på besøk og rakstingene har vi tradisjon for å slite litt med. Vi legger inn et par treningsøkter før den tid og satser på bedre uttelling hjemme på kunstgresset.