Nytt år, nye muligheter

Ett nytt år, en ny sesong og en VELDIG ny spillerstall er det som er fokus seniorlaget om dagen. Det er, etter fjorårets nedrykk, en del som har takket for seg og vi står igjen med en noe yngre gruppe enn hva vi har gjort tidligere år. Dette skal vi se positivt på, det er mange som kan ta steg denne sesongen og 5. divisjon dette året kan kanskje passe spillergruppen bra. Mandag 20/2-2012 spilte dette laget sin første treningskamp for sesongen og det gikk sånn passe bra. Mye positivt ble levert utover i kampen, og spesielt er undertegnede imponert og kanskje litt positivt overrasket over det unggutta leverte denne kvelden av innsats og ferdigheter.

Trå start, men så....

Det skal nevnes først at banen denne kvelden ikke var helt som ønsket, det var isete og glatt, noe kampen bar litt preg av hele veien. Dog var dette likt for begge lag, og ingen grunn til å ikke jobbe steinhardt. Vi starter kampen i en 4-3-3 formasjon som gir Korsegård litt store rom på midten til å begynne med. Dette resulterer i ett relativt tidlig baklengsmål. Etterhvert får vi satt samarbeidet mellom leddene noe bedre, men fortsatt er det store rom og Korsegård får nok ett mål, begge målene er litt unødvendige. Men så tidlig i sesongen får vi la det gå, når sesongen setter igang vil forsvaret vårt være potte tett. Når det står 0-2 så jevner kampen seg ut. Så skulle vi få et mål før pause da, en for anledningen veldig frisk, Mats Bakurowitz vinner en duell og etter bittelitt flipperspill får Stian Filtvedt ballen med seg igjennom alene med keeper. Den ble satt kontrollert til side for keeper og 1-2 var pauseresultatet.

Ikke samba, men vi får reduseringen

Andre omgangen er det ikke så veldig mye som skjer, det likner på den første. Mange spillere som sklir, litt tilfeldigheter, en og annen dragning og flere unge Trø/Bå-spillere som viser at de skal være med å prege seniorlaget fremover. BRA!!! Reduseringen kommer fra tidligere nevnte Bakurowitz, som løper på et gjennomspill og banker til i steget, ballen den hilser nesten på stolpen før den finner veien til nettmaskene. 2-2. Etter dette er det mange store sjanser, og både Michael Skjæringrud, Espen Wiig, Mats Bakurowitz, Stian Filtvedt med flere kunne fint ha scoret. Dog skal dagens prestasjon tilegnes ingen ringere enn Stian Omholt som på magisk vis ligger i 90 grader ved vår stolpe på corner i mot og klarerer til ny corner med noe som må være en kombinasjon av panne og bakhodet. En akrobatisk opptrenden som ville stått til karakter A i turn.

Kreditt til unggutta!

Som nevnt lengre opp i artikkelen så er jeg imponert over alle unggutta som var med denne kampen, men spesielt syns jeg keeper Njål Øyvind Richardsen, forsvarsspiller Kristoffer Langstad og midtbaneterrier Emil Hensel visste at de har et bra potensiale. STÅ PÅ GUTTA!!