Aldersbestemt

mysen vs trø

Onsdag 09.05.2012

Trø/Bå Gutter 16 vant lokaloppgjøret borte mot Mysen

Etter to seiere og ett tap for Gutter 16 denne sesongen, var guttene sugne på å knuse erkerivalen Mysen på bortebane.

Lokaloppgjør mot Mysen er alltid morsomt. Det hele begynte med at spillerne hadde innmarsj til full musikk. Kampen startet jevnt med sjanser til begge lag. Etter 11 min. scoret Trø/Bå, og det sto 0-1. 10 min. senere, reduserte Mysen til 1-1. Trø/Bå svarte kjapt, og reduserte til 1-2. På overtid i 1. omgang scoret igjen Trø/Bå på et flott langskudd, og til pause sto det 1-3 til bortelaget.

I 2. omgang gikk Trø/Bå hardt ut, og gjorde 1-4 etter 2 min. 10 min senere scorer mysen, og igjen scorer Trø/Bå. Trø/Bå avslutter det hele med enda ett må, og sluttresultatet ble 2-6 til Trø/bå.

Mye fint spill fra guttene, for ikke å glemme jentene.

Banens beste: Hanne Stormorken