Lars Erik Ludvigsen brukte 8 minutter på å gi de gule og blå ledelsen på kunstgresset på Skjønhaug. Etter å selv ha vunnet ballen midt på Begbys banehalvdel avsluttet han med et skudd i hjørnet fra 18 meter. Gjestene var aldri i nærheten av å score før pause og da Vegard Unnerud skøyt via en forsvarer og i mål like før pause trodde alle at dette skulle bli en leken seier utover kvelden. 2-0 til pause.

Gjestene trodde derimot ikke at det var avgjort og gikk ut høyt i andreomgang. Dette stresset oss voldsomt og det florerte med personlige feil. Kun fem minutter ut i omgangen feilet Njål med et utkast, Håkelia var ikke en veldig våken mottager og kombinasjonen ble maks krise. 2-1 ble lobbet inn og vi ble bare enda dårligere etter dette. Heldigvis har vi en solid forsvarsfirer som rydder opp i alt som kommer mot dem, og med litt lavere skuldre neste gang vi kommer i denne situasjonen så kan vi kontre inn et bedre resultat. Seier er seier og er dette det laveste vi synker i nivå så holde det akkurat- neste uke reiser vi til Lervik for å møte deres 2.lag.