Som vanlig ut i hundre, og som vanlig laget Lars Erik vårt første mål før vi hadde spilt to minutter. Bra driv inn i feltet med ballen, et par kjappe finter og så satt den. Hjemmelaget kjempet imot noen minutter etter dette men hadde så store huller i forsvaret den siste halvtimen av førsteomgang at de likegodt kunne ha tatt tidlig pause. Eivind dansa på venstrekanten, Lars løp i fra alle på høyrekanten og Alf Stian jaga på alle baller i midten:

- 0-2 kommer etter at Alf Stian blir spilt igjennom alene med keeper.
- 0-3 fikser Alf Stian med en lobb ikke ulik den han hadde mot Sprint forrige uke.
- 0-4 er det Lars Jacobsen som pirker inn på lengste stolpe.
- 0-5 klemmer cpt. Ludvigsen inn på nærmeste stolpe fra hjørnet av femmeteren.

Som nevnt- vi høvla over dem over hele banen i denne omgangen og de var aldri i nærheten av å score. De første ti minnuttene av den andre omgangen derimot hadde vi en kjempesiesta og burde egentlig ha slippi inn et mål eller to- desverre for vertene sto avslutningsferdighetene deres i stil med prestasjonene i kampen for øvrig. Vi gjør ingen god andreomgang som lag, men i ny og ne glimter vi til og skaper store muligheter. Som da Alf Stian scorer sitt tredje for dagen på 0-6, den hjemvendte(og endelig voksne?) Rune Baastad klasker inn 0-7 og når ballet rundes av med Alfs fjerde scoring et kvarter før slutt.

Vi kunne som sagt ha slippi inn unødvendige mål like etter pause, men så skulle vi jammen hatt flere mål i både første og andre omgang vi også. 0-8 gir faktisk et veldig riktig inntrykk av kampen! Nå håper vi at trøgstinger kjenner sin besøkelsestid og møter opp til neste ukes hjemmekamp mot Skiptvet. Et lag vi på utrolig vis måtte nøye oss med uavgjort imot i våres og som kjemper mot nedrykk i høst. Det blir intenst, det blir viktig og vi er favoritter!