Trø/Bå- Greåker: 1-4

Greåker har hengt seg på i toppen av avdelingen, men vi hadde allikevel et håp om å gjøre det godt da vi hadde en sterk tropp til denne kampen. Desverre "bomma vi på hoppkanten" og fikk 0-4 i fleisen den første halvtimen av kampen- førsteomgangen skulle vi helst vært foruten!

I andre omgang gjorde vi kun litt justeringer og høvla over motstanderne den første halvtimen! Noen målgarantister har vi desverre ikke og klarte ikke score mer enn ett mål i denne omgangen som nok er årsbeste av våre spillere, med kaptein Skjæringrud som banens bestemann kåret av den lokale juryen.

Trøgstad/Båstads lag: Njål Øyvind Richardsen, Kristian Aadalen, Amund Karlsrud, Paul Aksel Authen, Eivind Tornes, Lars Jacobsen, Michael Skjæringrud, Trym Lunder Østby, Espen Wiig, Anders Krokeide, Jonas Hansen

Benyttede innbyttere: Per Rikard Sandvik, Marius Skullerud, Stian Omholt, Mats Bakurowitz, Kenneth Baraas

Lervik- Trø/Bå: 6-1

Jeg har gjentatt det mange ganger i år, både for spillerne og folk rundt laget: vi må i hvertfall klare og mobilisere alt av krefter mot lagene på nedre halvdel av tabellen, det er her vi må legge grunnlaget for å berge plassen. Allikevel klarte svært få av våre spillere og løsrive seg fra andre ting denne torsdagskvelden og turen til Fredrikstad ble igjen en tragedie. Uten keeper måtte Kroken igjen tre på seg hanskene, og med 4 debutanter og et lag som ble pisket sammen i løpet av svært kort tid pga sene forfall måtte det bare gå som det gikk mot laget som lå likt med oss på tabellen før matchen.

Eivind Tornes scoret vårt mål på corner midtveis i første omgang og utliknet med det til 1-1. Pauseresultatet var 2-1 og vi hang godt med de første 45. En uforklarlig kollaps av oss kombinert med en solid heving i kvalitet fra hjemmelaget ga enveiskjøring i samtlige 45 minutter av andre omgang og endte til slutt med et 6-1 resultat. Jeg vil rette en stor takk til mine trofaste juniorspillere Herman Skjølsvik, Mats Mysen og Emil Hensel for at de stilte opp på under en times varsel! Det er ikke på denne måten vi ønsker at våre unge skal debutere på seniornivå men gutta gjorde det de kunne for å hjelpe- takk for det!

Trøgstad/Båstads lag: Anders Krokeide, Truls Almark, Kenneth Baraas, Amund Karlsrud, Eivind Tornes, Thomas Håkelias, Mats Mysen, Michael Skjæringrud, Espen Wiig, Mats Bakkurowitz, Herman Skjølsvik

Benyttede innbyttere: Emil Hensel, Jon Ståle Kristofferstuen, Thomas Halden, Kristoffer Langstad, Halvor Wøien