Vi er en tynn tropp og derfor er vi veldig glade for at vi har noen juniorer som kan og vil hjelpe oss, det til tross for at det ikke alltid blir spilletid, som i denne kampen mot Greåker. Robin Finnes og Ali Rezai stilte opp for å gi oss bredde og muligheter - takk for at dere stiller og fortsett å trene hardt så dunker dere etterhvert ut gutta som starter.

Videre så er det posisjoner man er litt mer sårbar på enn andre og det er blant annet keeper; vår faste keeper Nesset var borte denne tirsdagen og reservekeeper Mikael er fortsatt skadet. Heller ikke lengre nedover var det tilgjengelig alternativer og dermed ender man med reserveløsning Å, nemling undertegnede. Ikke ideelt for de ti andre på banen som legger ned mye jobb, men som eneste løsning blir det også automatisk både den beste og den dårligste løsningen...

Kampen starter og gutta leverer noe helt annet i form av vilje, intensitet og trøkk i denne kampen. Den rake motsetningen til trepoenger'n mot Torp før helgen, og i en tett og jevn første omgang uten de helt store sjansene så kommer vårt mål midt i omgangen. En kar som er svært godt til å dra av en mann og å sette opp egne lagkamerater tar saken i egne hender, Gjermund klemmer til kula som sniker seg inn i keepers lengste hjørne til 1-0.

Mot slutten av omgangen så presser bortelaget mer på og vi blir pushet langt tilbake, men står i mot både innlegg, cornere og det som kommer. Vi går til pause med ettmåls ledelse.

Den andre omgangen ligner mye på den første med to unntak; Greåker får ikke det massive presset mot oss som vi opplevde siste ti-femten av første og Greåker får servert to mål på to minutter hvilket er nok til å snu kampen og tilslutt dra det i land.

Deres første mål kommer etter at vi pådrar oss et noe unødvendig frispark på bortelagets venstre side. Det påfølgende frisparket blir slått hardt inn mot femmeter og treffer bakhodet til en Greåkerspiller, dessverre er ikke undertegnede rask nok i reaksjon og ballen havner i nettmaskene.

Nummer to kommer bare minutter eller sekunder senere da David slår en støttepasning tilbake til undertegnede som gjør et forsøk, et svært dårlig sådan, på å sende ballen videre til vår andre stopper Moberg på ett touch. Pasningen bommer med ett par meter, den treffer istede en Greåkerspiss med fart. Han passerer Moberg greit og setter avslutningen lavt i lengste hjørnet.

Som nevnt over var det dette og ikke mer som skjedde i kampen; tross at vi hadde mye tid til å slå tilbake klarer vi ikke skape det helt store og vårt tredje tap på de fire siste er et faktum. Med en ordentlig keeper denne kvelden hadde det blitt poeng, med vanlig fyr på sylindrene fremover i banen hadde det blitt poeng likevel - men så skjedde ikke og vi må nå bare nullstille før neste kamp som er mot et vanskelig andrelag fra Drøbak.