Med å kopiere forrige match menes forøvrig å komme under for så å snu matchen til vår fordel. I dag kom vi under allerede etter 5 minutter og vi hang ikke sammen i det hele tatt de første 15 minuttene. Ikke et mottak, ikke en pasning satt der det skulle og usikkerheten startet bak fra backrekka og spredde seg fremover i banen. Og det er jo der vår kaptein kommer inn i bildet: som kaptein og spilleren som for øyeblikket har det høyeste nivået inne går han i krigen, drar av tre mann og klinker ballen i lengste krysset like innenfor sekstenmeterstreken. Vi hadde et godt brudd i forkant og både Marius og Jonas er svært delaktige i angrepet- Lars Erik setter krona på verket. 1-1 står seg til pause og vi begynner å få kampen inn i vårt spor...

Og pensinga var fullført i pausa. De første 10 minuttene av den andre omgangen blåser vi hjemmelaget av banen, Vegard og Jonas setter opp Lars Eriks 1-2 scoring allerede etter to minutter og lager skikkelig baluba i Eidsbergs bakre rekker. I forsvaret så har Kenneth slått på bryteren og bryter foran som et uvær og Marius viser at han ikke har gått glipp av ei trening på flere måneder på midten. Vi har full kontroll første halvdel av omgangen før vi slipper oss noe bakpå, mister ballen litt lett og gjør det småtrøblete for oss selv. Men med Marius i mål og Trym som anker på midten på slutta var det egentlig aldri tvil- vi trygga inn nye tre poeng.

Lite mål, men om vi fortsetter poengsankinga så holder ettmålsseiere i massevis! Råde tok tydeligvis ferie for tidlig og tapte 3-0 for Sprint 3 i siste kamp før ferien. Dermed er vi alene på topp, 3 poeng foran Råde og Begby. Nå venter et par uker ferie før vi starter forberedelsene mot en meeeeget spennende høst. God Sommer!