Det begynte også svært dårlig for våre gutter da en NMBUI-mann fikk nærmest jogge alene igjennom med Jesper og sette 0-1 allerede etter 2 minutter. Vi var helt klart ikke ikampmodus og brukte det første kvarteret på å bli med i kampen. Nyankomne David Simen Kjær Pedersen utliknet etter ca et kvarter etter et godt slått frispark fra Eivind Skughei før vi igjen ble for slappe i presset i vår bakre firer og lot en blåkledd skyte fra distanse midtveis i omgangen og vi var igjen ett mål bak.

Derifra og ut hadde vi kommandoen. Gjestene fra Ås la seg bakpå og den siste halvdelen av førsteomgang klarer vi flere ganger å spille oss igjennom dem med dertilhørende farligheter. Hans Fredrik Altmeier utliknet til 2-2 alene med keeper ti minutter før pause og burde faktisk satt sitt andre for dagen like før dommeren blåste av omgangen. Uavgjort til pause etter en rotete omgang.

Etter hvilen fortsatte vi med vårt store ballinnehav og kom til flere store sjanser. Gjestene ville bare kontre og gjorde også det ved et par anledninger uten å lykkes noe særlig. Men mål fikk de allikevel på en corner etter en av disse kontringene ganske tidlig i omgangen- et resultat av for dårlig markering rett og slett. Dermed ble vi stående og stange mot den blå muren igjen jagende etter scoring. Vi traff tverrligger, stolpe og følte oss også snytt for straffe i løpet av kampens siste halvtime men det hjalp så lite når kula ikke ville inn. Det endte med tap i serieåpninga.

Fredag neste uke prøver vi på nytt- da mot en gammel kjenning fra i fjor, nemlig Sprint-Jeløy3. Kampen går på Bellevue på Jeløya klokken 19.00.