I 3.seriekamp var Lervik motstander for G16. En ukjent motstander for Trøgstad gutta, da de tidligere år ikke har møtt de. Men at det var en solid motstander var det ikke noe tvil om, de tok en sterk seier mot Spydeberg i serierunden før. Første omgang er jevn, men med lite finspill og ballen er i perioder mer i lufta enn på bakken. Men halvveis ut i omgangen setter hjemmelaget inn 1-0 når ballen litt tilfeldig finner veien til bakerste stolpe, hvor Mathias J hamrer ballen forbi keeper. Med noen velvalgte ord fra trener troikaen i pausen, var det håp om at Trø/Bå gutta skulle løfte seg i 2.omgang. Men det er bortelaget som starter best å trykker Trø/Bå bakover på banen, dog uten å skape de store farlighetene. Nærmest er de på et langskudd som Jesper er i full strekk på og får slått til corner. Trø/Bå gutta tar etterhvert over kampen og skaper flere gode muligheter. 2-0 kommer etter at 2 aktive innbyttere Mathias H og Ruben, kombinerer fint på venstresiden og får ballen inn på første stolpe hvor Mathias J setter inn sitt andre for dagen. 4 minutter senere kommer 3-0. Ludvik slår en perfekt corner til en udekket Ole-Martin som enkelt kan sette ballen i mål. Hjemmelaget har nå fått fart på beina og jager flere mål, men det skulle drøye helt til de siste minuttene før de lykkes igjen. Ole-Martin setter flott inn sitt andre for dagen, med ett lurt skudd nede ved stolperota. Og på overtid setter innbytter Sander L inn 5-0, når han elegant dra av en Lervik forsvarer og triller ballen forbi keeper. Litt dramatikk ble det også, når dagens dommer fikk ett knallhardt skudd midt i ansiktet og flatet rett ut. Men heldigvis gikk det bra, fikk tørket litt neseblod og var klar igjen. Trener Pelle var som vanlig "talatrengt" etter kampen og hadde denne kommentaren: "1.omgang er ikke bra nok. Vi løper for lite, vinner for lite dueller og er veldig forutsigbare fremover. Alikevell har vi grei kontroll, da vi er sterke bakover.Etter pause er det bedre og vi hever oss bra. Bedre trykk i duellspillet og vi involverer begge kantene. Det er gledelig at vi hever oss såpass som vi gjør og ett 5-0 resultat er sterkt i denne serien".