Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Storseier til G-14 !

Skjeberg-Trø/Bå 0-5.Serieleder Skjeberg ble i perioder utspilt av ett veldig opplagt Trø/Bå lag.
G-14 reiste søndag til Skjeberg for å møte den nye serielederen, uten hovedtrener Pelle. Men under kyndig ledelse av Hans-Petter og Terje, viste gutta frem årsbeste. Allerede etter 6.minutter sitter 0-1. Simen vinner ballen midt på banen og sender Mathias J på løpetur nedover høyrekanten, innlegget fra Mathias treffer Tommy som setter ballen i mål. Etter 14 minutter er Mathias J igjen på farten på høyre side. Sender et innlegg som en Skjeberg forsvarer header over egen keeper og Tommy får en enkel jobb med å sette inn 0-2. Resten av omgangen styrer bortelaget det meste. Knallhard jobbing over hele linja og vi skaper flere fine muligheter ved Mathias J og Sander L. Vi er først på alt og Skjeberg har ikke ett eneste skudd på mål denne omgangen. I andre omgang er det Skjeberg som setter inn ett lite trykk fra start, uten å skape målsjanser. Men etter noen få minutter er det Trø/Bå som tar over, og styrer matchen som i første omgang. 13 minutter er gått når Ole-Martin slår et perfekt frispark fra hjørnet av 16.meteren, og på bakerste stolpe header Simen inn 0-3. Etter 25 sender kanskje dagens beste mann, Mathias Hagen, en perfekt ball igjennom til Mathias J som knallhardt setter inn 0-4. 2 minutter før slutt kommer ett mønster angrep. Vi har corner imot, som blir ryddet unna av Ole-Martin. Han sender en passning til Sander L som vender og tar med seg ballen. Trer igjennom Mathias H som elegant runder keeper og setter inn 0-5. At Skjeberg skaper sin farligste mulighet på en corner som Jesper bokser ut, sier litt om innsatsen idag. En midtbane som løper konstant og en forvarsrekke som er bunnsolid, gjør at seriens mestskårende lag ikke skaper noe. En flott kamp av G-14, som viser en hærlig innsats og vinnervilje. MEN, viktig å holde beina godt plantet på jorda. Tirsdag vet vi at det blir en tøff kamp i lokaloppgjøret mot Mysen på stadion.

G-14: Sander Langstad,Thomas Jacobsen,Markus Knudsen Eng,Jesper Ødeby,Mathias Hagen,Alexander Larsen Slaatsveen,Håkon Bleie,Sander Frøshaug,Henrik Haug,Simen Alnæs Sletten,Ole-Martin Nybøle,Mathias Johannessen,Sebastian Halvorsen Foss og Tommy Berntzen.