7èr:

Trø/Bå - Sprint/Jeløy 2-4 og Tistedalen - Trø/Bå 1-6

11èr:

Lisleby - Trø/Bå 1-0 og Ekholt - Trø/Bå 1-1

7èr laget har tatt kontroll på 3.plassen på tabellen mens 11èr gutta er etter 2 svake kamper mot i utgangspunktet svakere motstand, nå nr 4 på tabellen.

Men 11èr laget fikk endelig en seier igjen når fjorårets kretsmester og årets vinner av Sandarcupen, Selbak, var motstander fredag kveld.

KM G15 11èr Trø/Bå-Selbak 3-1

Det ble en merkelig start på kampen hvor hjemmelaget ledet 3-0 allerede etter 11.minutter. Og si at det var fortjent etter spill og sjanser er å ta i en smule. For det var helt klart Selbak som kom best igang og hadde 2 store muligheter de første 5 minuttene. Men vi kjemper oss til en corner som blir perfekt slått av Mathias J og som Johan setter pannebrasken på. 2-0 kommer etter 9 minutter når vi blir tildelt frispark på ca 20 meter. Fredrik gjør som mange ganger før og hammrer ballen i nettet. 3-0 er derimot ikke ett dødball mål. Tommy stusser Mathias J igjennom og alene med keeper triller han ballen enkelt inn (bilde). Resten av omgangen er jevnspilt hvor begge lag har gode muligheter til å score. Selbak har ett skudd i tverrligger, mens Ludvik avslutter ett pent angrep med ett skudd som Selbak`s keeper redder. Etter pause har gutta god kontroll bakover hvor Alex og resten av forsvaret rydder bra opp. Men Selbak har også god kontroll i sine bakre rekker og det nærmeste vi kommer er ett stolpeskudd fra Mathias H. Reduseringen til Selbak kommer i siste minutt hvor de får lov til å broddere seg igjennom og trille ballen forbi Jesper i målet. Coach Pelle var godt fornøyd med at vi klarte å ta 3 poeng etter tap og uavgjort i de siste kampene: "Da kom det endelig en 3-poenger igjen. En svært spesiell start på kampen. Vi sliter bakover, Selbak skaper et par store sjanser, og plutselig leder vi 3-0. Fantastisk deilig å ha sånn uttelling. Siste 15 i 1 omg spiller vi mye bra fotball, 2 omg er helt ok. Vi kan bedre, men vi gjorde nok i dag til å vinne komfortabelt".