Ledelsen ble vår allerede etter 7 minutter og vi ga den aldri ifra oss. Lars Erik(hvem andre?) stormet igjennom gjestenes forsvar og plasserte ballen enkelt til side for keeper. Lars Erik setter også inn 2-0 midtveis i omgangen på et frispark og vi inntar litt hvilemodus. Der forblir vi i nesten ti minutter mens gjestene reduserer fra soleklar offsideposisjon ti minutter før pause. Derfra og ut er vi igjen overlegne og Lars Jacobsen får æren av å runde av med 3-1 på en heading like før pause.

Pauseunderholdningen var det lite å si på i kveld. Både g13/14, j13 og g16 fikk oppmerksomhet for sin meget gode innsats denne sesongen, med hovedsponser Trøgstad Sparebank i spissen. Vi kommer tilbake med en bildesak på denne begivenheten litt senere.

Etter pause var vi som nevnt fortsatt best men sleit med å skape store sjanser. Fikk vi en god sjanse så hadde en og annen Eidsbergspiller lett for å stikke ut ei tå eller bare være i veien. Det varte og rakk før vi til slutt fikk hull på byllen i denne omgangen men da det først kom var det pent å se på. Innbytter Simen Sletten serverte Stian Filtvedt på bakerste stolpe som dunka ballen i mål på hel volley et snaut kvarter før slutt. Og på overtid dukket en annen innbytter opp på en retur fra keeper inne i boksen, runde mannen med hanskene og trilla ballen i mål: Bendik Frøshaug fikk æren av å score sesongens siste med sitt første på A-laget men feiret som han aldri skulle ha gjort annet. 5-1 slutt- overlegent, som vi håpet og en god warm up til KM-finalen om en drøy uke. Der møter vi forøvrig Berg etter at de sikret avdelingsseieren i siste match i kveld.

Det kommer mere moro på nettsidene den neste uka- følg med og vær stolte av alle som har spilt i gult og blått i år!