Ti minutter ut i kampen bød Eivind opp til dans på venstrekanten, dro av tre mann og la lavt inn til Lars Erik i boksen. Han tråkka på ballen på straffemerket og la den deretter utagbart i hjørnet- pangstarten var et faktum, 0-1. Hjemmelaget Begby er avdelingens mestscorende lag men hadde ikke mye å stille opp med før pause. Kun en eneste gang fikk de komme til avslutning alene med Jesper i målet og da rydda yngstemann opp med en god beinparade. Vi for vår del forsøker å ligge solid i ramma og nekte vertene rom for så å kontre på kantene- noe vi gjør med stor suksess. Når vi i tillegg presser frem en forsvarsfeil 30 sekunder før pause som Stian Filtvedt jager opp og setter forbi keeper til 0-2 så leverer vi det nærmeste vi kommer en perfekt omgang.

I våroppgjøret leda vi også med to mål til pause mot Begby for så å bli presset godt bakpå i andreomgang. Det var tendenser til det også i dag uten at hjemmelaget kom til voldsomt store muligheter av den grunn. Riktignok scorer de fem minutter ut i omgangen etter en god gammaldags keepertabbe av ellers gode Jesper slik at det er spennende, men utover dette skaper de svært lite og bruker mesteparten av energien sin på dommeren og hans relativt svake opptreden.

Trø/Bå maskineriet gnager derimot på og i det 80. minutt sender Eivind igjennom Lars Jacobsen i bakrom som triller ballen til side for keeper og inn til 1-3. Hjemmelaget ble ikke i noe bedre humør etter dette og da de i tillegg blir snytt for ei straffe etter en klar hands inne i feltet på overtid var det ikke mye topplag igjen av de desverre. Vi løper mer, vinner flere dueller og er kort og godt bedre enn dem i hele matchen.

Neste uke er det kampfri for oss da vi egentlig skulle ha møtt Lervik2. Det betyr at neste kamp er borte mot Rakkestad2 som har begynt høsten med to seiere og etter dagens kamper snuser på en topp tre plassering. Det blir ingen lett match det heller, og legger vi til at vi møter Råde2 om to uker og Hobøl om tre uker så har vi vært igjennom de fleste topplagene allerede denne høsten. Måtte de gode resultatene fortsette å renne inn!