A A A

Aldersbestemt

Sliteseier for G-14

Trø/Bå-Ørje 3-2. G-14 tok sin fjerde strake seier i lokaloppgjøret mot Ørje.
Hjemmelaget tok imot Ørje, torsdag på kunstgresset. Et Ørje lag som var plassert nest sist på tabellen. Fokuset før kampen var å fortsette den gode innsatsen fra de siste kampene og unngå undervurdering. De første minuttene så det ut som hjemmelaget hadde tatt signalene fra trenerapparatet. Gutta skaper flere fine muligheter ved å utnytte bakrommet hos Ørje. Men mål blir det ikke, før bortelaget (litt mot spillets gang) tar ledelsen.De får corner som Trø/Bå ikke klarer å klarere godt nok. En av Ørje`s angripere får ballen på hjørnet av 16 meteren, og setter ballen hardt i mål på nærmeste stolpe. En fin scoring. Men hjemmelagets gutter er ikke kjent for å gi seg. Og kun 3 minutter senere er Mathias J i farten på høyre kant. Spiller ballen inn til Theodor som får kriget ballen videre til Tommy, som deretter (på volley) banker ballen inn til 1-1. Ett flott teknisk utført skudd av Tommy. I denne perioden er hjemmelaget gode. Ny mulighet kommer noen minutter etter utligningen. Innkast på høyde med 16 meter blir stusset videre av Ole-Martin igjennom til Tommy. Igjen får Tommy godt treff og hjemmelaget er i føringen 2-1. I en jevn spillt omgang, ebber det ut med en 2-1 ledelse til Trø/Bå. Etter pause tar hjemmelaget føringen fra start. 4 minutter er gått når Tommy og Theodor legger ned hærlig innsats og får kriget ballen i mål. Theodor er sist på ballen og vi leder 3-1. Med en 3-1 ledelse virker det som om hjemmelaget er sikre på seier. Ørje blir sluppet inn i kampen, og resten av omgangen blir en kamp for å sikre 3 poeng. Bortelaget produserer flere gode muligheter. Lønn for strevet får de når 3-2 reduseringen kommer, etter at hjemmelaget igjen ikke får klarert en corner. Men Trø/Bå har også noen muligheter. Nærmest når Ole-Martin etter 25 minutter før drømmetreff fra 20 meter. Ballen går i tverrliggeren og detter ned på strek, men Ørje får klarert.Siste mulighet til utligning får Ørje etter 33 minutter, hvor et langskudd stryker tverrligger. Men med Håkon i front, klarer hjemmelaget til slutt igjen å sikre 3 poeng. Hovedtrener Pelle hadde denne kommentaren etter kampen: "Ny seier bokført. Fjerde strake. Det er en bra prestasjon. Først 15 min i dag er bra. Vi skaper sjanser, og er nære på flere ganger. 2 omg er det mye rusk. Vi får 3-1, og slipper de for fullt inn i kampen. Jeg syns Ørje var et ganske bra lag, med en del gode enkeltspillere. Allikevel, så blir dette unødvendig spennende. Vi kan bedre enn i 2 omg".