Vi var ikke like gode mot Korsgård som mot Askim2 tidligere i uka, men så var også motstanden en helt annen. Torsdagens gjester hadde kapret kun 4 poeng på de 21 første kampene i år og vi visste at tålmodighet ville være nøkkelen. Det tok en halv omgang før vi fikk opp dampen skikkelig og da tok det ikke mange minuttene før de første måla kom. David Simen stjal først ballen like utenfor sekstenmeteren og plasserte den lavt i hjørnet utagbart for keeper. Deretter scora Torkil kontant på en corner slik at vi gikk til pause med 2-0 og arbeidsro. Omgangen var ikke velspilt og vi hadde mye å gå på.

I pausa kom Mathias Johannessen inn på høyrevingen. Som nevnt gjorde han det også i våroppgjøret, og tre minutter ut i omgangen fant Eivind dagens første innbytter med et strøkent innlegg og Mathias headet kula knallhardt i nettet til 3-0. Nye fem minutter senere skulle tjenesten gjengjeldes og Mathias fant Eivind med et glimrende lavt innlegg på første stolpe. Eivind brukte breisida og satte enkelt inn 4-0. Dette var altså de første ti minuttene Mathias var på banen og nå gnistret det virkelig av angrepsspillet vårt.

Toppscorer Lars Erik fikk også være med på leken etter en snau time og satte 5-0 forbi keeper uten videre problemer. Hans 16. mål for sesongen - nøyaktig det samme som i fjor og det en divisjon høyere- stabilt.

På 5-0 så er det ikke spesielt gøy å være Korsgårdspiller. De slapp allikevel unna den totale ydmykelsen da vi senket nivået vårt ganske drastisk. Vi gjorde flere bytter og endret også formasjon på slutten og når vi heller ikke satte sjansene vi fikk så gikk det litt tråere rett og slett. Jakob fikk æren av å runde av en god høstsesong fem minutter før slutt med en heading etter frispark fra Eivind.

Santon påpekte før kampen at Korsgård er et Askimlag det også. 11-1 mot lag fra Askim i løpet av ei uke er deilig. Deilig er det også at vi kneip 8.plassen fra Varteig på målforskjell. Hadde ikke Sprint3 juksa med dommerkortet mot Rygge i høst og mistet sin seier der så hadde vi tatt igjen Rygge også. Sprint3 klarte forøvrig å tape hjemme for NMBUI torsdag kveld noe som gjorde at studentene fra Ås berget plassen i 5.divisjon på bekostning av Sparta2 hvilket må være rundens store overraskelse.

Vi nådde ikke målsettingen vår om øvre halvdel. Det er riktignok bare to poeng opp til Askim som ligger midt på tabellen men luka opp til HSV og Spydeberg på 4 og 5 plass er alt for stor. De som så oss i kampene mot nettopp disse to lagene i år er nok like skuffet som oss spillerne da dette er lag vi føler oss på høyde med og kanskje også bedre enn. Vi har vært for ustabile rett og slett, og med 0 poeng mot Rygge og bare tre mot Varteig så hjelper det ikke at vi tok 4 poeng mot HSV. Neste sesong derimot.....da skal vi være der oppe.

De tre lagene på topp har vært suverene i år og er ikke lag vi kan sammenlikne oss med på noe hold. Kambo tapte en kamp i år og rykke rett opp. Lisleby skal ut i kvalik/playoff mot lag nr.2 fra 5.div avd 1 der vinneren skal spille om plassen i 4.divisjon mot laget som havner på kvalikkplass der oppe. Det kan bli Askim og det hadde jo vært artig å få lokaloppgjør mot deres A-lag neste sesong innimellom kamper mot Hærland, Spydeberg og Rakkestad2.

Vi har et meget ungt lag som nå har fått den sesongen de trengte for å venne seg til nivået i divisjonen - la oss gå for en real opptur i 2016!