A A A

Aldersbestemt

Seier til G-14 i lokaloppgjøret mot Mysen

Trø/Bå-Mysen 3-1. Som ventet ble det ett tett og tøft oppgjør mot Mysen.
Det skilte 1 poeng på tabellen mellom lagene, før tirsdagens kamp på stadion. Og i tillegg til at flere av guttene på begge lag kjenner hverandre godt fra før, ble det som forventet tett og tøft. Det er bortelaget som tar kommandoen i kampen og får den første store muligheten etter 10 minutter. En enkel feil gjøres i Trø/Bå forsvaret og Mysen er igjennom alene med Jesper, men skyter utenfor. 3 minutter senere nøles det igjen i hjemmelagets vanligvis bunnsolide forsvar og denne gang bommer ikke Mysen, en fortjent 0-1 ledelse. Men når kvarteret er gått, får hjemmelaget samlet laget og senket skuldrene. Innsatsen er på topp og pasningene sitter. Første muligheten til hjemmelaget kommer etter 19 minutter på et frispark fra Ole-Martin, som stryker tverrliggeren. 5 minutter senere får Trø/Bå igjen tildelt ett frispark. Ole-Martin er igjen eksekutør og løfter ballen mot Alex som header inn utligningen. Hjemmelaget har nå det meste av spillet, og trykker Mysen bakover på banen. 2-1 kommer når Simen elegant drar av 2 mann på 18 meter, og "curler" ballen i motsatt hjørne. Keeper er på ballen, men klarer ikke å forhindre mål.
3-1 kommer også før pause. Ole-Martin vinner ballen på midtbanen og setter fart fremover. Sender en stikker igjennom til Theodor, som banker inn en 2målsledelse. 2 omgang fortsetter som den første sluttet, hjemmelaget styrer. Forsvaret stopper det lille som Mysen prøver på, midtbanen jobber skjorta av seg og angriperne løper på alt. Vi kommer til noen halvsjanser, mens bortelaget knapt har ett skudd på mål hele omgangen og kampen ebber ut med 3-1. Trener Pelle hadde denne kommentaren etter kampen; "Vi vinner kampen først og fremst fordi vi vil mest, og fordi vi er lojale mot laget og hverandre. Utrolig sterk moral å snu 0-1 til 3-1 i løpet av 1 omg. Vi skaper ikke altfor mye, Mysen er et bra lag, men vi vinner fortjent. Vi er best i de siste 55 minuttene. Litt nerver preget starten, men så viste vi hva vi er gode for etter det".

Oppmann legger til at han er stolt over oppførselen til Trø/Bå gutta. Her kjeftes det ikke på hverandre innad i laget, vi gjør ikke stygge etterslenger og vi takker motstanderen for kampen om vi taper eller vinner.

Trø/Bå: Lukas Kleven, Thomas Jacobsen, Sander Langstad, Sebastian Halvorsen Foss, Jesper Ødeby, Ari Aram, Håkon Bleie, Alexander Larsen Slaatsveen, Mathias Hagen, Mathias Johannessen, Simen Alnæs Sletten, Ole-Martin Nybøle, Henrik Haug, Tommy Berntzen og Theodor Dahl.