Det var ett spent G15 lag som igjen skulle utfordre de beste G15 lagene i Østfold, i KM serien. Og i første seriekamp mot Ekholt startet det bra. Etter noen famlende startminutter fra begge lag tok hjemmelaget styringen. Sjansene kom på løpende bånd, men det tok 35 minutter før vi fikk hull på byllen. Johan kriger ballen til Ole-Martin som setter inn 1-0, nede ved stolperota. 2.omgang startet som den første sluttet, med sjanser til våre gutter. 5 minutter har gått når rollene fra det første målet er byttet om. Ole-Martin sender en perfekt stikker til Johan, som alene med keeper elegant lobber inn 2-0. Etter 8 minutter får hjemmelaget corner. Returen etter denne havner i "Fredrik rommet", på ca 20 meter. Fredrik drar av en mann og banker i kjent stil inn 3-0. Trø/Bå gutta fortsetter å styre og Ekholt er kun sporadisk på besøk i nærheten av hjemmelagets 16 meter. De gangene de prøver seg blir de kontant stoppet av Trø/Bå`s 5 bakerste gutter. En sjeldent nervøs hovedtrener Pelle, hadde etter kampen fått roet premiere nervene og hadde denne kommentaren; "Vi fikk den best tenkelige starten med en svært fortjent 3-0 seier. Veldig fornøyd med det vi presterer i dag. Sterkt forsvarsspill kombinert med gode offensive initiativ, ender ofte opp med seier. Vi skaper nok 8-10 STORE målsjanser i dag, og i stedet for å ergre seg over at vi ikke scorer mer, så skal vi heller glede oss over at vi klarer å skape så mye". Med en god porsjon selvtillit etter seier i premieren, var Gresvik motstander i 2.serierunde. Men vi skulle komme fort ned på jorda. Vi møter ett veldig aggressivt lag som spiller tøft (men fair) og vi blir kjempet helt ut av stilen. Gresvik ville vinne kampen. 2-0 står det til pause i en omgang som Gresvik dominerer fra start til mål og hvor vi kun skaper ett par muligheter. Noen velvalgte ord fra Pelle i pausen gjør sitt og Trø/Bå gutta tar kommandoen fra start etter pause. I det første kvarteret dominerer Trø/Bå gutta og skaper flere gode muligheter. Alex header i tverrligger og både Mathias J og Henrik har gode skuddmuligheter. Men når hjemmelaget mot spillets gang setter inn 3-0, så går lufta litt ut av Trø/Bå gutta. Og Gresvik gir seg ikke før det står 4-0. En litt skuffet Pelle hadde denne kommentar: "Alle lag har dårlige dager. I dag ser vi, at når enkelte ikke har helt dagen, innsatsen ligger på 80% og motstander har en maks dag, så taper vi.Poenget er å lære av det, gjøre noe med det og reise seg igjen. Vi skal være skuffet når vi taper". GØ