Det er tydeligvis stor aktivitet på Jeløya for tiden for vår match gikk på treningsbane B ved Melløs Stadion, en bane som ikke hadde sett fuktighet på et par uker og som i tillegg var smal og humpete. Mulig vi er for godt vant-vi spiller jo i 6.divisjon og kampen gikk der den gikk samme hva vi syntes. Og den første halvtimen gikk den omtrent uten vår påvirkning da det så ut som gutta hadde lim i både sko og hode. Hjemmelaget stormet i angrep og kom til flere store sjanser og fikk 1-0 før kvarteret ble runda. Vi hang i taua og fikk ikke i gang noe som liknet på spill før det plutselig dukker opp en mulighet på dødball. Bendik Frøshaug headet ballen ned foran mål fra bakre stolpe før Stian Filtvedt styrte inn 1-1. Utlikninga var vendepunktet vårt og etter denne så smalt det i duellene, ballen spratt ikke lenger over føttene på gutta og det ble generelt mer sprut i sakene. Fem minutter før pause slo kpt. Ludvigsen opp på side 1 i sin fars lærebok; der står det om frekke avslutninger fra distanse. Yngste Ludvigsen viste først smidighet og hurtighet da han løp forbi to motspillere midt på banen på en kontring. Midtveis inn på motstanderens halvdel så han keeper langt ute og prikka ballen i det lengste hjørnet! Vi tok med litt tur, en dose dyktighet og en håndfull innsatsvilje med oss en 1-2 ledelse til pause.

Den andre omgangen er noe helt annet enn den første-reint innsatsmessig. Jaggu var hjemmelaget nærme nok å utlikne, men et par glimrende redninger av Njål og en og annen god klarering fra den bakre fireren holdt dem unna. Den siste halvtimen er det slutt på kreftene til Sprints relativt røsslige karer og vi har tilsynelatende full kontroll. Spesielt back Kristoffer Langstad gjør sine saker bra etter at han var en av de som kanskje slet mest med touchrn før pause. På topp jager Stian ustanselig og får også frispark på 18 meter kvarteret før slutt. Da blar kpt.Ludvigsen likegodt opp på side 2 i sin fars lærebok og denne siden omhandler frispark: perfekt dupp over muren. 1-3, slutt.

Serieleder Råde2 tok til takke med uavgjort mot Lervik2 og dermed er vi a poeng på toppen av tabellen etter runde 7, kun målforskjellen holder oss bak. Om en uke kommer HSV2 til Trøgstad og vi akter å forlenge seiersrekka på hjemmebane med ytterligere en match. Vel møtt skal dere være!