Det var tydelig at det var seriepremiere for begge lag, det ble my kjemping og lite spill. At hjemmelaget ikke fikk til sitt vanlige spill, skal et aggressivt Kråkerøy ha æren for. Men begge lag skapte noen små farligheter den første halvtimen. Men først etter 32 minutter sitter det første målet. Fredrik slår ett frispark inn i Kråkerøy`s 16 meter hvor Tommy får stå alene og setter inn 1-0. Trø/Bå gutta produserer etter dette et par gode muligheter, men uttelling kommer ikke før i omgangens siste minutt. Og da viser gutta hva de kan. Simen snapper ballen på midtbanen, spiller videre fremover til Ludvik som på ett touch setter Mathias J alene igjennom med keeper og det står 2-0 til pause.

2.omgang er stort sett som den første, mye kjemping og lite spill. Kråkerøy setter innpå en lynrask spiss som gir Trø/Bå`s bakre firer utfordringer, men med god hjelp fra Jesper i mål så forhindrer de scoringer. Mål blir det derimot til hjemmelaget i det 52.minutt, og for ett mål. Fra noen meter utenfor hjørnet av 16-meteren setter Simen (bilde) inn 3-0, når ballen finner veien inn i motsatt hjørne. Enkelte lagkamerater skulle ha det til at det var ett bra innlegg :), men undertegnede lar det stå som en kandidat til årets mål. Bortelaget produserer etter dette flere gode muligheter for redusering, spesielt via nevnte raske spiss. Belønningen får de etter 65.minutter når de blir tildelt straffespark. Jesper er på straffesparket, men klarer ikke å forhindre at reduseringen er ett faktum. Det blir noen spennende siste minutter for å forhindre ett godt kjempende Kråkerøy, fra flere mål. Men gutta drar det i land og sikrer 3 poeng i første seriekamp.

Hovedtrener Pelle var fornøyd med poengene og hadde denne kommentaren etter kamp: "Det viktigste først, seier og 3 poeng i serieåpningen på det som kan kalles en middels dag. Vi er bra bakover idag, selv om farten de satte inn i 2.omgang gir oss trøbbel. Offensivt lugger det litt og det gode angrepsspillet blir det for langt mellom. Kråkerøy er ikke noe dårlig lag, med flere tekniske og fysisk sterke spillere. Og; veldig hyggelig med masse tilskuere rundt kunstgresset".

Neste kamp for G16: Semifinale i vårcupen mot Greåker på Trøgstad KG, onsdag 9.april kl 19.30.