Det er bare å beklage ovenfor alle de som møtte opp i kveld- kveldens kamp ble snudd helt på hodet i forhold til hvordan sesongen har artet seg hittil. Vi gjorde feil vi ikke har gjort før i tillegg til vi møtte et fotballag bestående av kun fotballspillere, og de ville vinne så mye mer enn oss.

Men underholdninga de første 45 var det fint lite å si på: Vi leda ikke mindre enn tre ganger og startet det hele med et soloraid fra Lars Erik allerede etter ti minutter. Deretter utliknet gjestene på en rask dødball før Stian jaga en lang klarering og lobbet inn 2-1 på meget lekkert vis- alt dette det første kvarteret av matchen. Men så starter nedturen. 2-2 kommer etter at vi sover, blir slått tunell på og slipper inn et skudd fra siden av 16-meteren. Vi tar riktignok ledelsen igjen ved Trym på en corner- knallavslutning var det Trym, men det hjalp ikke så lenge da vi bak ikke følger våre motsatndere helt inn og lar de trille inn 3-3 alene med Njål. Den første omgangen er forsåvidt ganske godkjent offensivt og blir ruinert av tafatt forsvarsspill.

Tafatt forsvarsspill er det i bøtter og spann  av i den andre omgangen. Kort fortalt gir vi bort mål helt til det står 7-3, reduserer til 7-4 ved Lars Erik og så får en Sprintspiller løpe inn kula fra midtbanen til fastsettelse av sluttresultatet 4-8. Årets desidert svakeste omgang, vi slipper inn akkurat de måla vi har kvitta oss med fra i fjor i sesongens første 15 matcher.

Målforskjellen, hjemmestatistikken og selvtilliten fikk seg en skikkelig trøkk i kveld. Opprykket må dermed utsettes en stund-la oss håpe at dette kun var en vekker og at gutta er klare til å slå tilbake neste uke borte mot HSV2!