Første omgang

Sarpsborg gikk ut i et forrykende tempo som de ofte gjør, og scoret to ganger de første tyve minuttene. Vi fikk en oppvisning i effektivt kontringsspill spesielt på 2-0 og våre gutter var ved mange tilfeller hjelpeløse statister. Men etter 2-0 roet de unge sarpingene tempoet betraktelig og vi fikk lov til å være med på kampen. Simen la grunnlaget for sin bestemannspris i andre halvdel av denne omgangen med flere gode gjenvinninger og vi kom til flere angrep og målsjanser enn vi har gjort på svært lenge. Stian Filtvedt og Espen Wiig skøyt like utenfor lengste stolpe etter å ha blitt spilt igjennom, mens Anders Krokeide rett og slett bomma på ballen på et volleyforsøk fra straffemerket. Det hadde ikke vært noe å si på om vi fikk en scoring før pause, men ikke engang de som har levert scoringer tidligere gjør det nå, og vi gikk målløse av banen til pause.

Andre omgang

I garderoben i pausa la vi igjen all organisering av laget, mens bortelaget tok med seg resten av tempoet sitt ut på banen. De brukte ti minutter på å lage tre nye mål-deriblant en straffe-og dermed var kampen avgjort. I tillegg til at de må få skryt for sitt lekne lekre spill skal S08 også få skryt for å alltid stille med sitt beste lag: Med tanke på deres tabellposisjon i Tippeligaen etter søndagens bortekamp i Kristiansand ville man kansje tro at førstelagsaktuelle ble hjemme for å trene med førstelaget, men til Trøgstad kom hele innbytterbenken fra søndagens Tippeligakamp og bidro til at Lars Erik Ludvigsen og Trygve Hansen fikk leike seg med gamleklubben.6 og 7 kommer etter en keeperfeil og en generell slapphet som kom inn i laget etter at gjestene hadde feid all tvil tilside. Likevel forsøker vi å få til noe fremover på banen og Stian Filtvedt er nærmest scoring med et godt skudd like før slutt. Mål blir det fortsatt ikke, og vi går i garderoben med 0-14 på de to siste kampene......
Konica Minolta logo

8 matcher igjen

Vi ligger på bånn, håpløst forlatt aleine med 11 poeng. Det er 6 poeng opp til nærmeste lag og vi skal være såpass ærlige og si at det ser ikke pent ut.Vi har igjen 8 kamper,og om vi ser på motstanderne så lukter det mulighet for jevne kamper hele veien. Vi skal på ingen måte si at vi forventer 8 strake seiere på slutten av en sesong som dette, men kamp for kamp skal det være mulig å gi både Rakkestad, Borgar, Torp, Askim, Selbak, Sparta, Kvik 2 og Ås kamp om poengene. Trua må man aldri miste!

Trøgstad/Båstads lag: Vitas Malisauskas,Simen Støten, Per Rikard Sandvik, Vegard Frøshaug, Paul Aksel Authen, Håvard Langsrud, Espen Wiig, Antonio Suton, Anders Krokeide, Ulrik Hansen, Stian Filtvedt

Benyttede innbyttere: Lars Jacobsen, Andrei Savotskin, Jan Håkon Nes Tveter