Vi fikk riktignok en gåll i fleisen allerede etter to minutter, men derifra og ut var det egentlig bare et spørsmål om hvor mye mål det skulle bli. Først utlikna Sondre Berge Nilsen med et aldeles fantastisk volleyskudd fra 20 meter etter en corner- svært sjelden vare fra høyrebacken. Deretter avr Jonas Hansen løpsvillig i bakrom og fikk en god pasning- alene med keeper satte han 2-1. Og så fortsatte vi litt der a-laget slapp på tirsdag og begynte å misbruke sjanser. Mange sjanser. Og slapp inn et billig mål. Heldigvis svarte vi med en gang og Kroken fikk sette 3-2 etter flott forarbeid av Stian Filtvedt.

I andre omgang var det bare et lag på banen og gjestene våre var tomme for krefter. Kristian Aadalen herjet midtbanen på egenhånd og foran skapte Stian antagelig et tosifret antall kjempesjanser på egenhånd- uten å score! Alt stemte for spissen vår unntatt avslutningene, men med gode innbyttere så kan også Filtvedten sove tåli godt i natt. Morten Haugen scora to ganger på åpent mål den siste halvtimen etter flott forarbeid først av Jonas og deretter omtrent identisk etter pasning fra Mathias Hagen(G16).

Med det er poengsankinga i gang for begge laga våre, og for rekruttene sin del kan dette bli en hyggelig sesong. Vi har 11 spillere som har trena jevnt hele vinteren der 7-8 av dem er aktuelle for å spille på a-laget også, noe som gir oss en solid stamme. Vi er utvilsomt godt trena ifht nivået, og med noen friske pust fra g16 og en og annen a-lagsspiller på gjestespill så skal vi bite godt fra oss.