1. omgang:

Dette er en omgang vi skal bruke veldig lite energi på. Det eneste man skal ta med seg her er at uansett hvor dårlig man tror motstanderen er, uansett hvor god man tror man selv er og uansett hvordan tabellen ser ut: KAMPER MÅ SPILLES OG DET MÅ JOBBES STEINHARDT!

For oss som har fulgt seniorfotballen den siste tiden ble det ingen overraskelser i de første minuttene. Vår keeper for anledningen, Anders Krokeide, kan ikke lastes så mye for målene som renner inn i første omgang. Dog gjør vi mye dårlig valg og Ås utnytter dette til det fulle. Innen dommeren blåser av til pause står det hele 0-5 til bortelaget, et lag som de første 45 minuttene løper mer, trykker til mer i duellene og vil mest. Vi er ikke tilstede i noen deler av spillet og dette ender med et stygt pauseresultat mot et lag som var noe heldig med uttellingen.

2. omgang:

I pausen snakkes det om motivasjonen til å være tilstede på en fotballkamp. Skal man delta så må man DELTA!! Vi blir enige om å brette opp ermene, gå ut og nullstille for så å telle opp tilslutt. Og det er akkurat det vi gjør, vi tar kontroll på kampen fra start. Man kan merke at motstanderen blir mer og mer sliten og vi klarer å opprettholde ett trykk på de over tid. Så kommer endelig den første scoringen, og det er Lars Berg Jacobsen som setter den iskaldt i mål. Man ser det på gutta at det hjelper med et mål, og nå kommer det mer. Vi ruller opp gode angrep, spesielt på venstresiden skjer det mye og mål nummer to kommer fra unge Ulrik Hansen. Det kommer et innlegg fra den nevnte venstresiden og spissene bommer med sine forsøk. Dog er ungutten på pletten å setter ballen i nota. 2-5. Mål preger kamper og denne kampen er et godt eksempel på nettopp det, for nå kjører vi på med det vi har. 3-5 kommer etter et nytt innlegg fra venstre, denne gangen langs bakken. Ballen ender opp hos Håvard Langsrud som drar av et par mann og setter den sikkert i mål fra 7-8 meter.

Vi ruller på nytt opp et meget bra angrep, der det igjen er fine kombinasjoner ute på venstresiden. Dette ender med ett kreminnlegg som havner på pannebrasken til Stian Filtvedt, han styrer ballen inn via stolpen. 4-5, og vi er for alvor med i kampen igjen! Nå er det ivrige gutter som spiller i gult og blått ute på matta, og blandt annet tenkte undertegnede flere ganger på at: "Man kan ikke ende en slik kamp med å tape 4-5, det SKAL scores minst ett til". Og med i underkant av ti minutter igjen av matchen så kommer scoringen vi håpet på. En ting man skryte av denne kvelden er utsparkene til Anders Krokeide, de hadde bra snert og var utrolig presise - imponerende rett og slett!! Et av disse endte opp på hodet til Mats Bakurowitz som vinner en hodeduell og stusser igjennom Stian Filtvedt. Løpeduellen ble jevnere enn ønsket og en vending måtte til. Vendingen ble utført, såvel som et skudd fra ca. 16 meter, et skudd som fant veien helt inn i målet og 5-5 var et faktum. Dog må nok keeperen til Ås ta noe av skylden for at dette ble mål. Uansett, mål er mål og en helt rå opphenting var gjennomført. Vi kunne med litt flaks på slutten vunnet kampen, men 5-5 ble sluttresultatet og manager Halvor Wøien konstanterer at 2. omgang endelig ga oss en god opplevelse på fotballbanen.

Oppsummering:

Det er forferdelig at vi skal sette oss i en situasjon som det vi gjør i første omgang. Dog skal vi fokusere på det som er positivt, og det er at det utvises en stor moral i andre omgang. Det er ikke mange ganger man opplever å ta igjen fem mål da det er lett å miste troen, men vi brukte den mildt sagt elendige førsteomgangen til ren motivasjon. Dette kunne vi ikke være bekjent av - heldigvis viste vi at det er tæl og innsatsvilje i gruppa. Dette må vi ta med oss videre. Tilslutt skal det nevnes at det i andre omgang var mange som gjorde en god jobb, men spesielt Håvard Langsrud jobbet steinhardt for laget, holdt midtbanen igang og scoret ett mål.

Dagens BB: Håvard Langsrud