Trøgstad/Båstad

0-7 og 0-7 er fasiten etter de siste to kampene. Dette er resultater som ville tatt knekken på noen og enhver, med fjorten mål bakover og ingen fremover så ser ting alt annet en lyst ut. Eller?

Nå er det sånn at treningene viser på mange områder at vi kan spille god fotball, det ser man også glimtvis i kamper, så gjelder det å forlenge disse periodene i kamp. Uten at man skal bruke det som en unnskyldning, men mer som en forklaring så er det liten tvil om at Moss 2 og Sarpsborg 08 2 stilte sterke lag. Likevel var det perioder der hvor vi leverte bra fotball hvor det kun var målet som manglet. Trener Frank Fossum kan denne gangen velge sine 11 utvalgte av en relativt skadefri tropp. Også Torkil Karlsrud kommer til denne kampen, noe som uten tvil forsterker oss. Fredag kveld så reiser Trøgstad/Båstad med en tropp som skal brette opp ermene, jobbe som gale for hverandre også får vi satse på at det holder til 3 sårt tiltrengte poeng.

Rakkestad

Nok engang skal vi spille mot laget til den gamle trøgstingen Fredrik Nøkleby og det er lett å se hva han bidrar med i den blå drakten. En rask titt på toppscorerlisten på lagets hjemmeside viser at den aldrende spilleren i år har scoret 10 mål, etterfulgt av unggutten Mats Grønnern med sine 6 mål. Ergo er dette to spillere å være obs på. Rakkestad har etter ferien variert litt i kvalitet og står med 1-2-1 på de fire siste kampene. Legger man dette sammen med vårsesongen deres så holder det til en finfin 6. plass på tabellen. Siste kampen mot Kråkerøy endte tilslutt 3-3 etter at de ledet 2-0, for så å gi bort initiativet til 2-3. Med stor moral klarte de å score to minutter før full tid, sikre 3-3 og plukke med seg ett (noe trener Myhrvold mente var noe ufortjent - ref: www.r-a.no) poeng hjem til Rakkestad. Liten tvil er det om at Rakkestad er et lag som kriger til klokken passerer 90 minutter og dommeren bestemmer seg for at kampen er over og at skal Trøgstad/Båstad ha poeng i denne kampen må det jobbes knallhardt i nærmere 100 minutter på fredag.

Les RIF egen oppsummering av Kråkerøy - RIF her.