Råde2 har riktignok dabbet av på formkurven etter sommerferien og kom til Trøgstad kunstgress med kun 11 spillere og 9 poeng bak oss på en fjerdeplass. Vi sto klare med flomlyset tent, både tribunen og innbytterbenken full av folk og en dose selvtillit som er akkurat passe til å gå på banen og gi alt. Gjestene var hakket mer rutinerte enn hva vi var vant med i forhold til press og vi brukte de første ti minuttene på å finne rytmen. Etter snaut 20 minutter tar vi ledelsen etter et skudd fra ca 25 meter fra midtstopper Kroken og alt virker i en periode til å være bare fryd og gammen. Vi angriper gang på gang og får en masse cornere og vi kan kun skylde oss sjøl for at vi ikke scorer flere ganger. Mot slutten av den første omgangen slipper vi oss bakpå og gir gjestene to digre muligheter til å utlikne, men stolpen og Njål holder smultringen frem til pause- heldigvis!

Dagens beste Trø/Bå-periode kommer det første kvarteret av den andre omgangen. Da viser gutta fremme på banen hvorfor vi ikke har tapt på de siste 10 kampene og løp bortelagets forsvar i senk. Spesielt Lars L, Lars J og Marius leverte meget gode prestasjoner og var alle involvert i både 2-0 og 3-0 i denne perioden: 2-0 kommer etter at vi rullet opp med stort tempo på høyresiden der Lars J legger inn til Eivind foran mål som setter ballen enkelt i kassa. På 3-0 er det Jacobsens tur til å bli spilt perfekt igjennom av Marius og scorer alene med keeper. I tillegg til målene både burde og kunne vi scora flere mål i denne perioden, men vi scorer fortsatt ikke på 100% av sjansene vår desverre.

Beklagelig er det også at vår hardtarbeidende spiss Stian Filtvedt må gi seg etter et spark i ansiktet like etter at vi runder timen spilt. Han blir erstattet av en debutant fra G16 som også legger ned en skikkelig innsats på topp den siste halvtimen, nemlig Theodor Dahl. Han får den tvilsomme æren av å være på banen i vår sløveste periode av kampen der Råde flytter opp mer folk og til slutt scorer på en corner etter dårlig duellspill i boksen fra vår side. Ikke lenge etter at Theodor kommer inn slipper også Simen Sletten til sentralt på midtbanen- også han fra G16 som debutant i kveld. Unggutta er med å snu kampen til vår fordel igjen det siste kvarteret og når innbytter Thomas Håkelia setter et innlegg rett i krysset omtrent fra sidelinja 5 minutter før slutt så ender det med en behagelig 4-1 seier til serielederne fra Trø/Bå!

6 kamper igjen. 3 borte og 3 hjemme. Det er kun Sprint3 som gjenstår av topp 5 lagene og de kommer til oss om 14 dager. I mellomtiden skal vi til Hobøl og ta for oss i det som garantert blir et tett lokaloppgjør på Spydeberg Sparebank KG. Alle vil slå oss nå og vi vil gå ubeseiret gjennom høsten- publikum har noen spennende kamper å beskue i høst, håper det kommer like mange som i kveld på de resterende hjemmekampene!