Vi benytter oss av hermetegn rundt ordet topplag i overskriften av flere grunner: For det første er vi bare 6 kamper ut i sesongen, vi må nærmere sommeren før vi kan begynne å fordele lag mot topp og bunn. For det andre var det ikke Lisleby som så ut til å ha den beste tabellplasseringa i store deler av torsdagens kamp og da tenker vi spesielt på den første omgangen. Våre gutter i gult og blått hadde full kontroll på kampen og tok ledelsen allerede etter 8 minutter da Kroken headet en corner i mål på første stolpe. Ikke lenge etter var juniorgutta på høyresida i gang: Bleie og Berntsen satte opp Lars Erik som la inn foran mål der Simen Sletten trilla kula i blank kasse til 2-0, et kjempeangrep. I tillegg til disse scoringene må vi notere to kjempesjanser for unge Sletten i løpet av de første 45, flere cornere og ikke minst  et bunnsolid forsvar. 2-0 til pause var fortjent- det burde vært mer!

Hermetegn til tross, ordet i mellom dem var fortsatt topplag. Gjestene(og dommeren) fikk så øra flagra av trener Trulsen hele matchen igjennom og det var neppe en trivelig pauseprat. De viste langt mer muskler etter pause samtidig som vi fikk en usikkerhet inn i spillet vårt med stadige ballmist og svake mottak. Før pause hadde vi fått avsluttet omtrent alle angrep men nå ble det for mange brudd i mot. Lisleby brukte 10 minutter på å redusere til 2-1. På ettmålsledelsen gjør vi et par bytter og forsøker å omstille uten at det hjelper nevneverdig. Istedet for at vi klarer å utnytte bortelagets høye press med kontringer blir vi trykka inn i egen målgård. Jesper trekker blant annet  frem en megaredning på streken og holder oss inne en stund, mens dagens Trø/Bå gutt David Simen har god kontroll på Lislebys giftige spiss. 2-2 kommer allikevel, et kvarter før slutt, etter at vi ikke klarer å klarere etter en dødball- det var ikke engang en sjanse.

Til tross for gjestenes overtak så langt i omgangen ble det en meget spennende avslutning. Simen Sletten hamret ballen i retning krysset fra 20 meter og halte ut et tigersprang fra keeper som slo ballen i tverrligger, i tillegg til at vi får to cornere som vi burde ha utnyttet bedre. Det gjorde vi ikke og fikk 2-3 i baken 8 minutter før slutt på nærmest identisk vis som ved utlikningen. Uten noe å tape gikk vi igjen i angrep på slutten men kom ikke nærmere enn en ny god redning på et frispark fra Fredrik Hammersborg og et skudd himmelhøyt over fra Tommy Berntsen. Slaget var tapt - igjen.

Vi KUNNE tatt 6 poeng på de to siste kampene mot to lag som ikke har tapt i år. Vi BURDE tatt 4 men fikk 0. Våre unge gutter lærer stadig og til uka møter vi det tredje laget som ikke har tapt enda, nemlig Kambo. Vi håper og tror at det er matchen der vi knekker koden og tar de poengene vi fortjener mot disse "topplagene"!