Etter å ha sitti som sild i tønne på benken i serieåpninga valgte lagledelsen å ta ut noen færre spillere til helgas bortekamp. Det endte med et par lovlig seine forfall og kun to innbyttere på Kråkerøy stadion, uten at det skal være noen unnskyldning for de 13 som var med. Førsteomgangen var ingen stor affære fra noen av lagene, men hjemmelaget hadde det spillermessige overtaket. Vi klarte ikke etablere spill eller være aggressive nok og de kom nærmere og nærmere en scoring. Ti minutter før pause tar de et tidlig og langt innkast som blir stusset inn foran mål og styres videre inn derfra til 1-0. Selv om vi fikk til et par brukanes kontringer på slutten av omgangen der ensom spiss Stian Filtvedt avsluttet fra distanse var vi egentlig ikke i nærheten av å være noen trussel. 1-0 til pause.

Andre omgang starter like beksvart, og fem minutter ut i denne reiser Vitas på en skikkelig skogtur ute i feltet. Han blir runda og en mann i hvitt og grønt spaserer inn 2-0. Vi får fortsatt ikke opp trykket, og bortsett fra som alltid knallharde dueller fra Jonas Gillingsrud virker det ikke som vi har lyst til å spille fotball. Men så, når kampen kryper mot 80 minutter og vi satser med tre spisser begynner ting å skje. Og på 83 minutter finner nykommer Tobias frem innleggsfoten og treffer Kroken foran mål som ikke kan bomme med hodet-2-1. Og minuttet etterpå finner også nykommer Glenn frem godfoten og spiller Torkil Karlsrud igjennom. Alene med keeper er Valle iskald, 2-2, og vi kjørte kampen! Etter utlikningen får vi et par cornere og har muligheten til å stjele alle tre poengene, men mangler presisjon i innlegg og server på dødballene. Hjemmelaget går også ganske så hodestups i angrep mot slutten, og to minutter på overtid skjer det; Ringreven Markus Ringberg blir spilt opp feilvendt inne i vår sekstenmeter. Han faller "at best" rutinert, dommeren biter på og blåser straffe. Dermed blir det 3-2 til slutt...

Ingenting å si på at Kråkerøy slår oss denne lørdags ettermiddagen. Som sagt en spillemessig svært svak kamp fra oss, men når vi først klarer å snu til uavgjort føles det svært kjedelig at dommeren lar seg "lure" av en stor og sterk svenske med et navn. Menmen, hvem vet, kansje flaksen er på vår side i neste kamp? Vi trenger poeng nå for å ikke miste selvtilliten hvertfall.

Trøgstad/Båstads lag: Vitas Malisauskas, Anders Sætra, Jonas Gillingsrud, Pelle Sandvik, Austris Ungurs, Tobias Fredriksen, Truls Krohg, Torkil Karlsrud, Simen Støten, Espen Wiig, Stian Filtvedt

Benyttede innbyttere: Glenn Müller Johansson, Anders Krokeide