Det lukta kanskje straffe for RIF2 allerede etter fem minutter, men bortsett fra dette og de siste to minuttene av første omgang var vi både raskere, sterkere og mer presise enn våre gjester. Nok en gang åpnet kaptein Lars Erik Ludvigsen scoringsballet da han dro av et halvt lag inne i motstanderens sekstenmeter, runda keeper og satte ballen i åpent mål. Ti minutter senere ble Jonas Hansen spilt fri på høyrekanten og la inn "etter boka": hardt og lavt 45 grader ut fra kortlinja. På bakre stolpe kom motsatt ving Kristian Aadalen og satte ballen sikkert i lengste hjørne. Vi hadde full kontroll og på midten vant Trym omtrent alle dueller han kom i noe som skapte store overgangsmuligheter for oss, og da vi runder halvtimen resulterer det i et Eivind Skughei får vende opp rett foran mål på 16 meter og banke inn 3-0- leikestue! Og omgangen hadde vært perfekt den om det ikke hadde vært for at vi sovna to minutter før pause, lot rakstingene komme fri på kanten og slå lavt inn foran mål til 3-1 til pause.

Andreomgangen er langt fra velspilt, bortelaget spiller seg for det meste utenom midten som vi regjerte før pause og kommer stadig frem på vår høyreside. Det nærmeste de kommer scoring er en lekker chip i stolpen, utover dette går det mest i å skrike på straffer og frispark hos en dommer som til tross for å tillate mye lot kampen flyte ganske godt. Vi har ikke angrepsspill i omgangen men har èn veldig god dødball: Christoffer Larsen er eksekutør fra like over midten og den flate, harde ballen i lufta brytes rett foran keeper av banens bestemann Trym Lunder Østby og vi gjenerobrer tremålsledelsen vår med bare et kvarter igjen å spille. Ikke lenge etter kommer 4-2 etter at vi rører det til i forsvaret uten at det stresser oss. Vi plukker en ny trepoenger og tar tabelltoppen- i det minste inntil resultatene foreligger i de andre kampene.

Alt i alt forsvarer vi oss mye bedre enn RIF2 i denne kampen samtidig som vi utnytter overtaket når vi har det offensivt og vinner dermed fortjent. Neste uke kommer det som kan se ut som den første skikkelige testen for sesongen da vi møter det eneste laget som har full pott etter tre kamper, Råde2, på bortebane. Toppoppgjør er vel å overdrive i femte serierunde kanskje men det er klart at laget som vinner den kampen kan få seg ei skikkelig luke på de andre lagene. Dette blir gøy!