Det knyttet seg stor spenning til kampen, da Mysens J2001 normalt er et lag vi i beste fall spiller jevnt med. Jentene gikk ut i høyt tempo og overrumplet Mysenjentene på deres hjemmebane. To mål tidlig i 1.omgang, og så en straffe som settes i nota, 0-3 til pause. TrøBå-jentene er aldri trua i denne kampen. De kjemper om hver eneste ball og jobber bra hele veien, får til spillet både i angrep og avklaringer i  forsvar. Mysen var i realiteten ikke i nærheten av å score, bortsett fra et par skudd som strøyk rett utenfor stanga. Kampen endte med 0-8 seier til TrøBå-jentene.

Begge TrøBå J2001 sine lag er fortsatt ubeseiret i årets serie.

Laget denne kvelden besto av : Malin Hagelund, Mathilde Teig, Elise Holmen, Tine-Helene Tasigtil, Martine Nygren Borgås, Marie Grepperud, Mia Authen, Mathea Sannum Ødeby, Maria Middelhuis Fimland og Karoline Skatvedt.