A A A

Jenter 17 Mysen/TrøBå

Ny seier for J-11 24.05.2012

Overlegen seier. 13 -1 over Vang

Det startet med at vi kom til en bane som litt godt hjemt inne i skogen. Men en fin bane. Karoline og Tine-Helene startet i forsvar. Vi hadde akkurat med spillere den dagen så jentene fikk ikke mye pauser. Vi måtte låne Mari fra 2003, men det funket bra. Da hadde vi i allefall en innbytter. Jentene startet bra om samspillt i 1 omgang. Det var mye sjanser og jentene hadde stort sett overtaket hele veien. Elise som var keeper i først omgang hadde ikke så mye å gjøre, men de få sjansene som kom tok hun med glans og holdt målet nesten rent. Etter første omgang var stillingen 5-1. I andre omgang tok det helt av for jentene. Målene kom som perler på en snor. Anna som var keeper i andre omgang kunne stå og nyte sola. Trø/Bå fikk en Straffe. Den tok Elise. Et kraftig spark som gikk rett i tverliggeren. Jentene jobber veldig bra og kampen endte 13-1 til Trø/Bå. Motivasjonen til jentene var at de skulle få reise å bade med hvis de vant. Det ble en is på alle jentene som en velfortjent premie.