Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aldersbestemt

Ny hjemmeseier for G16

KM G16: Trø/Bå - HSV 3-2 Etter å ha hatt full kontroll på kampen i de første 35 minuttene og ledet 2-0, ble det tilslutt en sliteseier for vårt G16 lag.

HSV 2
HSV 3

Etter å ha følt litt på hverandre de første minuttene tar hjemmelaget kommandoen og produsere noen halvsjanser. Noen store sjanser blir det også etterhvert når Ruben lobber over HSV`s keeper men utenfor mål og når Ludvik setter ballen i tverrligger. 1-0 sitter når Håkon nydelige sender ballen igjennom til Mathias J på kanten. Mathias skrår inn foran sin forsvarer og rett mot mål, og setter inn ledermålet i det lengste hjørnet. Halvtimen er passert når 2-0 kommer og det etter ett innøvd frisparktrekk. I stedet for å skyte fra god posisjon triller Mathias J ballen til Fredrik på kanten. Fredrik sender ballen inn på bakerste stolpe hvor Ruben enkelt kan sette ballen i mål. Så virker det som hjemmelaget tar en tidlig pause. Og det utnytter HSV. 2-1 kommer når vi ikke klarerer i forsvaret og HSV får skyte fra 18-20 meter. Keeper Jesper er på ballen men klarer ikke å holde den ute. Og ikke nok med det, HSV blir også tildelt straffe og utligner til 2-2. Legger til at HSV også brant en straffe i noe som ble kaotiske siste 5 minutter av 1.omgang for hjemmelaget. Etter pausen er kampen jevnere enn i 1.omgang, men med ett lite overtak til vertene. Begge lag skaper ett par farligheter uten å lykkes. Theodor setter også ballen i mål, men blir annulert for offside. Selv om finspillet glimrer med sitt fravær for hjemmelaget, skal de ha for at de aldri gir opp. Og belønningen kommer til slutt. Fredrik sender en lang crosser over til Mathias J på kanten, som på volley fra 20 meter hamrer inn det som skulle vise seg å bli seiersmålet. Fantastisk scoring og en klar kandidat til årets mål!

Bilde 1: Dagens forsvarsbauta Fredrik, flankert av målscorerne Mathias J og Ruben.

Bilde 2: Veldig hyggelig med mange tilskuere på kamp.