Første omgang

For vår for dagen svært fargerike keepervikar brukte kun fem minutter på  å vise at det ikke er keeper han er. Ås gikk ut i godt driv og kom til skudd fra seksten meter. Skuddet gikk rett på keeper, men en retur ble gitt rett ut i feltet der en mann i grønt kom settende og trillet ballen i mål.
Heldigvis tok det ikke mer enn et drøyt minutt før det igjen var balanse på resultattavla. Espen Wiig hadde en meget bra kamp på sin venste vingplass og ble kåret til banens beste. Han ble spilt fri utenfor sekstenmeteren og slo hardt og lavt inn på første stolpe der Stian Filtvedt kom som han skulle og klemte inn 1-1 under keeper. Etter utlikningen roer kampen seg litt og begge lag kommer til lite farligheter da de respektive forsvarene gjør en god jobb. Men da halvtimen nærmet seg skjedde noe omtrent identisk med Selbak-kampen for to uker siden: Først vinner Stian F ballen høyt på Ås banehalvdel, drar av tre motstandere og er plutselig alene med keeper i stor fart inn i boksen. Stian gikk for kraft og satte ballen utenfor på en av dagens største muligheter. Våre gjester gikk rett i angrep og fikk to cornere. De ble begge slått godt innoverskrudd mot midten av målet.Den første bokses over av Kroken, men da den andre kommer på samme sted går han bom og ballen treffer istedet en grønnkledd i hodet og går i mål. 1-2 til pause, og vi følte vi hadde lyktes i perioder med ganske høyt press men at vi altså hadde blitt hardt straffet-igjen.

Andre omgang

Der førsteomgang var for det meste positiv for vår del sleit vi mer i den andre. Vi stressa for mye, gjorde for mange feil valg og ble slitne. Likevel fortsetter vi å bruke Espen på venstresiden og han runder sin back hver eneste gang. Desverre mangler vi folk i boksen når han kommer rundt eller så blir det for upresist fra Espens side og de store sjansen uteblir. Ås på sin side har et skudd i tverrligger samt et skummel volley fra distanse som Kroken så vidt klarer å slå unna målet. 2-1 står seg ut kampen, men som alltid får laget som ligger under et par utrolige sjanser på overtid, for vår del i form av to cornere. Innbytter Sava slår den første helt inn på først stolpe og holder på å skru den inn, men ballen blir klarert til en ny corner. Sava slår denne også og treffer faktisk keeper Kroken som har kommet opp inn i feltet. Han sender ivei en volley mot lengste stolpe som blir stoppet et par meter før mållinja og havner til slutt i beina på Antonio Suton på femmeteren. Han er tilsynelatende upresset og kan sikre et poeng, men skuddet hans blokkeres på streken og klareres.

Vårt sjette ettmålstap denne sesongen er dermed et faktum- alle kamper der vi likegjerne kunne sitti igjen med både ett og tre poeng om vi hadde hatt litt mer ferdigheter, litt mer rutine og kansje det som vi spillerne etterlyser mest- litt mer flaks! Legger vi til de fem tomålstapene som kamper der vi har vært fullt på høyde med motstanderne, våre tre seiere og to uavgjorte er vi oppe i over halvparten av årets kamper- kampene som skulle reddet plassen vår i 4. divisjon.
Vi kan ikke gråte over spilt melk og vi kan bare skylde oss sjøl, men litt synd på seg selv må man kunne synes. To matcher gjenstår og vi nekter og forlate høstsesongen med kun tre poeng- vil vil ha litt flere! Noe annet som ser spennende ut før de siste to matchene er hvem som blir årets toppscorer. Vi har ikke scora mye akkurat, men har etter fredagens kamp tre mann som står på topp med fire scoringer og ytterligere to som står med tre. Kroken ser ut til å måtte vokte målet minst en kamp til og dermed er det nok duket for et oppgjør mellom de siste fire om årets toppscorertittel.

Trøgstad/Båstads lag: Anders Krokeide, Paul Aksel Authen, Christoffer Larsen, Truls Krogh, Torkil Karlsrud, Per Rikard Sandvik, Simen Støten, Håvard Langsrud, Espen Wiig, Stian Filtvedt, Antonio Suton
Benyttede innbyttere: Lars Jacobsen, Morten Haugen, Andrei Savotskin, Mats Bakurowitz