Vi hang oss nok for mye opp i det. Baneforholdene altså. Ingen av oss var venn med ballen hverken under oppvarminga eller i kampen, men heldigvis ligger fortsatt innsatsen vår som et stødig grunnlag. Skiptvet hadde forsåvidt en spillestil; en keeper med lange utspill på den korte banen slo konsekvent opp mot 2-3 røslige karer på topp. Det ble med svært få unntak ufarlig i den første omgangen. Vi på vår side ble tidvis med på denne leken, men med Eivind og Lars Erik som motvekt var det vi som tok ballen ned, forsøkte å spille og komme til sjanser.Trym var et monster i lufta på midten i kveld og vi hadde god nok kontroll defensivt- desverre mangla siste kruttet fremover og vi gikk målløse til pause.

Andre omgang starter som den første slutter. Vi forsøker å spille men får ikke opp presisjonen og må stadig passe oss for de lange ballene på hardtarbeidene hjemmespisser. Kvarteret ut i omgangen blir vi tatt på nettopp dette. Vi får ikke klarert og hjemmelagets spiss triller ballen i det lengste hjørnet til 1-0 og fikk lønn for jaginga si. Kanskje mot spillets gang, men om man teller sjanser og avslutninger var vi jevngode akkurat fra pause og frem til scoringen. En trøkk var det uansett og nå måtte vi frem. Det ble et par bytter og formasjonsendring. Kvarteret før slutt får vi også straffe etter et raid av Stian. Kristian Aadalen er dagens eksekutør og bekrefter desverre at dette ikke er dagen når han setter ballen i keeperhøyde og straffa reddes.

Dermed fikk vi enda en trøkk og vi så ike akkurat giftige ut. Eivind er dog veldig flink til å ta ned ballen og forsøke å få den til å gå og det sto ikke på manko på cornere og dødballer heller-  kula skulle tydeligvis ikke inn. Hjemmelaget fulgte sin kyniske plan til punkt og prikke og det så ut til å fungere helt til de begynte å mase om at "nå må du da blåse av dommer". Dommeren på sin side hadde en ganske vellykket dag på jobb og la til en drøss med minutter da ballen mye av tida lå "langt neddi dærn" eller hjemmelaget tok seg god tid på sine femmetere. Med kampens siste spark på ballen redder altså Vegard poenget alene med keeper fra kloss hold etter et angrep som var kliss likt de andre vi hadde i kampen, bortsett fra at kula endelig spratt i vår retning!

Vi takker Skiptvet for kampen og lover dere et blodslit på kunstgresset i Trøgstad til høsten. Til uka er det planlagt hjemmekamp mot Ekholt på tirsdag. Denne henger inntil videre litt i lufta da gjestene har spurt om vi kan flytte den og vi ønsker å imøtekomme det ønsket om det lar seg gjøre. I slutten av uka vet vi om den går som planlagt eller ei. To kamper igjen før ferie......