For et år siden dannet grunnlaget for Jentelaget J-11. Da var det bare samlet sammen noen jenter som kunne passe sammen. Løpet av et året ble J-11 dannet og nå var det klart for cup i mysen.Første kampen var mot Print/Jeløy. De var blitt et bedre lag siden vi spilte mot de sist. Jentene våre må jobbe for å holde ballen unna vår bane halvdel, noe de kanskje ikke hadde forventet. Jentene er ike så flinke til å snakke sammen under første omgang og det blir endel bomskudd. Matea satte det første målet. Ikke lenge etter fikk Marie satt mål nr 2. Jentene får overtaket i omgang nr 2 og spiller bra.3 målet kom fra Mathilde. Seier over Sprint/Jeløy 3-0
Kamp nr to var mot Ås. Et kjempe sterkt lag og jentene kan ikke vil noe. De må jobbe jevnt hele tiden. De spiller godt og Tine og Karoline hadde en kjempe sjanse, men som keeper klarte å redde. Det ble straffe. Tine tok den men keeper klarte å ta den med fingerspissen og fikk den over må. Kampen var 0-0 til pause. Speakeren siser i pausen at Kampen mellom Ås og Trø/Bå var 2-0 til Trø/Bå. Da var ikke kampen ferdig ennå. I andre omgang må de fortsatt jobe og det er mange sjanser. Karoline skårer 1 målet og Marie mål nr. 2. Kampen endte 2-0 til Trø/Bå akkurat som speakeren sa i pausen.
Kamp nr tre var mot Mysen. Nå ville jentene ha revansj etter å ha tapt mot de i forrige kamp i serien. Mysen er et sterkt lag. Begge lag har veldig lik spille stil og jenten får ingen ting gratis. Men de kjenner sine plasser og jobber godt. Det er ingen lett kamp for jentene. Noen begynner å bli slitene etter at none har spillt sin 6 kamp den dagen. Det står 0-0 til pause, Jentene er skikkelig giret og gir alt i andre omgang. Sjansene står i kø, mne ballen vil ikke i mål. Noen minutter før slutt finne Mathilde sin posjon og smeller ballen i mål. En utrolig god seier for jentene. Nok en gang er de uslåelig. Ref. Marianne Tasigtil