Etter 1-1 i vårens oppgjør var det ventet ett tett og tøft oppgjør. Og tøft ble det i perioder mot store og sterke Kråkerøy gutter. Som i forrige kamp mot HSV, bruker hjemmelaget 10 minutter på å komme skikkelig i gang. 11 er passert når Fredrik kjemper til seg ballen ved hjørneflagget, går ett par meter ut i banen og sender ett perfekt innlegg foran mål. Der henger Mathias J i lufta og stanger inn ledelse. Gutta fortsetter trykket i perioder og slipper Kråkerøy kun til på ett par cornere. 2-0 kommer etter 22 minutter hvor Fredrik igjen er nede ved cornerflagget. Istedet for innlegg velger han å prøve selv og ballen fyker inn i motsatt vinkel. Kråkerøy`s første skudd på mål kommer etter 28 minutter, forøvrig ett bra skudd som Jesper slår over og 2-0 står seg til pause. Få minutter etter hvilen får Kråkerøy redusert når Jesper kommer på halvdistanse og ballen lobbes pent over han. Men kun ett par minutter etter kopiere hjemmelaget Kråkerøy`s mål når Fredrik lobber over keeper til 3-1. 4-1 er ett typisk Johan mål. Alene mot 2 motstandere, kjemper seg forbi, runder keeper og triller inn ballen. Selv om Kråkerøy er farlig frempå flere ganger med bla ett skudd i tverrligger, er det hjemmelaget som øker ledelsen. Fredrik slår ett frispark via Johan til 5-1. Med den ledelsen trodde nok de fleste av gutta at 3 poeng var i boks. Men Kråkerøy hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. 2 reduseringer på 2 dødballer hvor vi er unormalt ukonsentrerte og det er igjen kamp. Men gutta skal ha for at de bretter opp ermene og går i "krigen". 6-3 kommer når Fredrik løper opp ett tilbakespill til keeper og setter ballen i mål. Ledelsen kunne være utøket når vi ble tildelt straffespark. Men vår normalt sikre straffeskytter, blir denne gang hindret av keeper. Selv på 6-3 jobber også bortelaget hardt og er nære på med ett frispark som Jesper slår i tverrligger. Kveldens siste mål kommer i sluttminuttene og er vakkert. Mathias H på backen spiller vegg med Ole-Martin. Ballen går videre til Markus på kanten som går inni banen og curler ballen inn i motsatt hjørne til seier 7-3. Sjef Pelle var også etter denne kampen, en fornøyd mann: "3 nye poeng i dag, og det fullt fortjent. Innsatsen er definitivt på plass, men fysisk sliter vi litt i dag. De er store og sterke og har helt klart noen veldig bra spillere. Igjen kommer flere mål av jakt på vanskelige og tildels dårlige muligheter, som vi bare jager inn og VIL ha i mål.Uansett så vinner vi med 4 mål, og det er knallbra".