Dagens første overraskelse var antagelig for de fleste at g16 spiller Simen Alnes Sletten debuterte fra start. I Lars Berg Jacobsens fravær og med gode innhopp tidligere i høst var bordet dekket for Simen som med sin eminente teknikk har imponert de fleste av oss denne sesongen. Simen ble litt anonym i den første omgangen, en omgang der vi var best men ikke kom til så mye som en eneste stor mulighet. Friskest var nok Eivind Skughei på venstrekanten som antagelig ble snytt for ei straffe midtveis i omgangen- en av flere situasjoner der det ble diskusjon om dommerens innsats. Det ble med 0-0 til pause- vi hadde et lite overtak men det fløyt ikke helt.

Vi kan trekke fra de første tre minuttene av det første kvarteret av andreomgang ifht å være fyrverkeri. For det tok ikke mer enn tre minutter før Stian Filtvedt lukta på et svakt tilbakespil og pirka inn 1-0. Et mål som både vi og kampen trengte der det sto og vippa. Minuttene som følger er magiske. Helt magiske. Vi taper ikke en duell, bommer ikke på en pasning og ruller over motstanderne. 2-0 målet er som tatt ut av hvilken som helst lærebok om ett-touch spill, fra midten med Stian, Amund og Lars Erik til frispilling av Eivind på venstrekanten med et perfekt innlegg lavt mot bakre stolpe der motsatt ving Simen Alnes Sletten kommer seg løs og klemmer ballen i nærmest åpent mål! 2-0 og vi hadde motstanderne i kne.

Men så er det julenissedags for midtstopper Kroken midtveis i omgangen. Et håpløst ballmist midt på vår banehalvdel blir hardt og brutalt straffet med scoring og den fine flyten og tomålsledelsen ble redusert til en nervøs avslutning på matchen. Kroken må gi seg et kvarter før slutt og blir erstattet av enda en g16-spiller i Ole Martin Nybøle. Dette medfører en rokkering bak der Amund går ned og kjemper mot langballfotball fra dagens bortelag. Den fotballen er nytteløs mot våre gutter og 2-1 seieren rir vi elegant inn de siste minuttene...litt nervøst så klart;)

Med det så har vi sikra klubbens første trofe som skal smykke trofeskapet i det nye klubbhuset ved stadion! En eventyrlig sesong er over: Seriemestere,opprykk og nå kretsmestere. Målsetningen om å kjempe i toppen er mildt sagt nådd! Fredag skal vi feire det hele, på Skysstasjon Rv22 i Båstad, velkommen skal dere være alle sammen!