Etter å ha vunnet alle sine 4 kamper i gruppespillet og med 22-2 i målforskjell, skulle våre gutter i semifinalen opp mot nr 2 i den andre gruppen Greåker. Ett lag som de i fjor ikke maktet å slå, men spilte uavgjort og tapte for. Greåker hadde også sterke resultater i gruppespillet i vårcupen, med 3 seiere av 4 mulige.

Men Trø/Bå gutta tok tak i kampen fra start og gjennomførte en veldig solid 1.omgang. Begge målene kommer i løpet av det første kvarteret hvor mange spillere er involvert i begge angrepene. Æren av å sette inn målene får Ole-Martin og Ludvik. Etter pausen jevner det seg mer ut og det går lengre tid mellom finspillet, selv om gutta produserer 3-4 store muligheter. Greåker har også sine muligheter, men anført av Fredrik i midtforsvaret holder hjemmelaget unna og er klare for finalen:) Sjef Pelle var igjen en fornøyd mann og hadde denne kommentaren etter kampen: " 1.omgang i dag er veldig bra. Veldig aggresive, mye bra spill, solide defensivt over hele banen og 2 veldig fine mål. Litt mer rot i 2.omgang, men fortsatt solid og trygt. Veldig artig å få muligheten til å spille om en cupseier, det unner jeg gutta".

Finalemotstander på Østsiden Stadion blir Ekholt. I skrivende stund er ikke finaledato klar.