Vi møter et lag vi møtte på Mysen cupen. Et lag som blir bedre og bedre for hver gang vi møter de. Jentene finner ikke helt plassene sin i første omgang og roter det veldig til for seg. Jenten må jobbe og det blir veldig mye klynge spill, men de klarer stort sett og holde seg på motstanderen sin halv del. Treneren er ikke helt fornøyd med spillet til jentene og prøver å få de til å bruke bredden på banen. De er ikke helt samspillte i denne kampen. Tror kanskje jentene trodde dette skulle bli en lett match. Men så begynte det å skje litt. De to første målene kom fra Mathilde og jentene begynner å finne plassene sine. Det er mange sjanser, men målene uteblir. 3. målet var et selvmål for motstanderen. Marie la et innlegg og en av spillerene til Sprint kom borti ballen så den gikk i mål. Det 4 målet var et supert samspill av Tine og Mathilde. Tine kommer opp på siden og får lagt et perfekt innlegg til Mathilde som får ballen i mål. Men kampen er ikke over. I andre omgang roter de det veldig til igjen. De glemmer og bruke bredden på banen og det blir mye klyngespill og fomling med ballen noe som medfører til at motstanderen utligner til 1-4. Sprint/Jeløy har helt klart overtaket i andre omgang. Men så får Marie en nydelig sjanse og skårer det 5 målet. Forsatt klarer ikke jentene å få til et godt sampsill, ballen blir rotet bort og Sprint skårer sitt 2 mål. Ikke noe selvfølge at det ble seier i denne kampen. Men de vant og det er det som teller. Jentene våre er superflinke selv om de roter det til i noen kamper.