Første omgang

Gutta gikk ut i første omgang med seier i blikket, og som alltid åpnet vi svært godt. Først ga Vegard Unnerud oss ledelsen etter 10 minutter før toppscorer Herman Skjølsvik la på til 0-2 før kvarteret ble runda. En pangstart som burde legge grunnlaget for og slippe seg løs og virkelig få et godt resultat. Desverre slipper man i stedet prestasjonene ned på et minimum av hva man kan forvente og får to i trynet de siste ti minuttene av omgangen og dermed er hjemmelaget med på notene med 2-2 til pause.

Andre omgang

I den andre omgangen er vi "back on track" og tar tak i matchen igjen, og selv om denne typen mål ofte ikke er et direkte resultat av godt spill er Hans Martin Svendsbys 2-3 scoring av det lekre slaget; han skrur likegodt en corner rett i nota tyve minutter ut i den andre omgangen og gir oss på ny initiativet på resultattavla! Ettmålsledelsen holder heller ikke helt inn og kvarteret før slutt kommer 3-3 målet- kampens siste og avgjørende scoring. Dagens beste Trø/Bå spiller var Mats Mysen, som etter litt skader innledningsvis i sesongen nå har kommet tilbake og tatt bestemannsprisen to kamper på rad-perfekt timet med at andre spillere har måttet stå over på grunn av skader.

Neste kamp for juniorlaget spilles mandag 11.juni borte mot Rakkestad, og med stigende formkurve reiser vi sørover i fylket med trua på ytterligere forbedringer av våre resultater.

Trøgstad/Båstads lag: Andreas Sørensen, Remi Strømsnes, Kristoffer Langstad, Amund Karlsrud, Trygve Ringstad, Mats Mysen, Emil Hensel, Vegard Unnerud, Hans Martin Svendsby, Nikolai Paulsen, Herman Skjølsvik.

Benyttede innbyttere: Marius Sletten, Benjamin Kolshus, Sondre Christensen, Christoffer Eriksen