Sesongen

Sesongen har vært kronglete. Fra å være i tvil om å kunne stille lag ved juletider i fjor til å få inn gutter fra Mysen på lån i vårsesongen var forskjellen enorm. Plutselig ble det kamp om plassene, masse folk på trening og kansje noe mer splittet spillergruppe. Prestasjonene var ok i våres også men resultatene uteble. Folk ble lei av å tape, lei av og ikke få nok spilletid. Så kom sommeren og våre lånte spillere reiste tilbake til Mysen, samtidig som vi fikk noen langtidsskader. Da vi møttes for å kjøre opp til høstsesongen hadde vi bare 11 spillere. Dermed var alle garantert masse spilletid og vi måtte også be om assistanse fra vårt gode g16 lag- premissene var endret, den harde kjerne måtte trå til på egenhånd. I starten gikk ikke dette så bra heller og vi brukte noen kamper på å finne kjemien med de yngre aspirantene. Men da vi møtte nettopp Spydeberg til utsatt kamp uti september falt ting plutselig på plass. Vi gjorde en god kamp og tapte knepent 1-0 og visste at Spydeberg var et ok lag- men et lag vi SKULLE slå på hjemmebane. Siden forrige møte har prestasjonene blitt bedre og bedre før vi altså onsdag kveld møtte naboklubben igjen.

Corner er mål

Idet vi skulle varme opp til kampen var det ellevil jubel på kunstgresset der g14 feiret sitt seriemesterskap. Gleden de yngre gutta viste må ha smittet over på de litt eldre juniorene, for til tross for noe vaklende innledende ti minutter tok vi mer eller mindre livet av kampen før pause:
- 1-0 kom før 20 minutter var spilt: Bendik Frøshaug headet inn en corner fra Markus Østby.
- 2-0 kom få minutter senere. Nok en gang corner fra Østby, denne gangen på bakre stolpe der kaptein Trygve Ringstad til slutt fikk hamret ballen i mål med venstreslegga.
- 3-0 kom fem minutter før pause, og jaggu var det ikke g16-stopper Frøshaug som headet inn nok en corner fra Markus Østby!
Omgangen var klart årsbeste, og oppsummeringene over forteller mye om hvem som hadde hovedrollene. I tillegg skal Benjamin Kolshus, Ingvald Minge og Amund Karlsrud har skryt for sine offensive bidrag mens forsvarsrekka med Sondre Berge og Kristoffer Langstad sammen med de to målscorerne fungerte utmerket.

Litt nervøst?

Som Ivar Hoff så fint har sagt det: " hvis 2-0 er en farlig ledelse, hvor farlig er vel ikke da 3-0??!". Ikke veldig Ivar- men første halvdel av den andre omgangen var jevnere, og en god Alexander Carlsen i mål holdt motstanderne på avstand. Omgangen var jevn helt til Nikolai Paulsen satte inn 4-0 midtveis etter nok en dødball, denne gangen et frispark som ble pumpa inn i boksen. På 4-0 skulle man tro at vi var fornøyd men gutta skal ha skryt for at de holdt trykket oppe over hele banen. Vi slipper inn et litt billig baklengs 10 minutter før slutt men kunne gjerne laga et par mål til selv også, det sto ikke akkurat på lysta. Vel blåst gutter.

Til året blir disse gutta å finne på samme lag fra start av i sesongen og jeg må få si at det ser lyst ut. Noen skal så klart også prøve seg på seniorfotball til året men samholdet i gruppa og det gode humøret skal vi beholde- i tillegg til lysta på å vinne kamper!

Vi stilte med følgende mannskap i onsdagens serieavslutning: Alexander Carlsen, Sondre Berge, Kristoffer Langstad, Bendik Frøshaug, Trygve Ringstad, Nikolai Paulsen, Benjamin Kolshus,Erik Solberg,Ingvald Minge, Amund Karlsrud, Markus Østby, Tobias Skadsheim, Sindre Aarnes, Jonas Hansen.