En av høydepunktene i år igjen var Arvika cup 13-15 juni.

17 jenter var helt klare for cup og revansj fra i fjor, hvor de kom på andre plass. For første gamg skulle de spille 11*er. De spiller jo 9*er i dag, så både bane og mål ble en del større. Jentene syntes det var mye bedre å spille 11*er.

De hadde 4 innledene kamper. 2 seiere, 1 uavgjort og et tap. Så var kvartfinalen sikret. Motstander ble HSV. Det ble en dramatisk kamp. To spillere fra HSV + en spiller og en oppmann fra Trø/Bå som måtte en tur på Lege vakta, men heldigvis ingen varige skader. Men jentene dro seieren i havn 5-2.

Nå var semifinalen i havn, og plasseringen kunne ikke bli dårligere enn nr 3.De skulle møte Skedsmo. Med 2-0 i lomma, klarte de nok en gang å komme til finalen.

Tredje året på rad, er de nok en gang i finalen i Arvika. Jentene skulle møte Tistedalen. De var var nok forberedt på en 2 plass etter at de hadde blitt slått av  de i de innledende rundene.

En utrolig spennende kamp. Jentene hadde overtaket nesten hele kampen. Trenerene på begge lag jobbet med å få lagene sin til å gi alt. Men må jo si at jentene vår kom best ut av det. Etter full omgang var stillingen 0-0 og det ble en ekstra omgang som også endte 0-0- Mer spennede kunne det ikke bli. Nå var det straffe som gjaldt. Skikkelig nervepirrende. Med med 4-3 ledelse så holdt det til seier. Og igjen vant de hele cupen. Utrolig bra å vinne en cup med11*er, når de aldri har spillt det før. Stolt av disse jentene.