Tirsdag 28.08 var det kamp mot Rødnes på Krone stadion i Rødnes.Det regnet og blåste og var skikkelig høst vær. Banen var nylig klippet aog alt gresset lå igjen på banen, noe som gjorde at banen ble både tung og glatt. Alt gresset satte seg i knottene på fotballskoene til jentene. Men det stoppet ikke jentene våre. 1 målet kom tidlig i første omgang og med et godt samspill fra Mathilde satte Marie ballen i mål. 2 og 3 målet kom fra Mathilde og det 4 målet var også et innlegg fra Mathilde som Karoline klarte og sette i mål. Frida hadde mange sjanser, men siden banen var så tung så ville ikke ballen i mål. Så kom første målet til Rødnes.
2 omgang. Rødnes hadde overtaket i andre omgang. Det ene målet kom etter det andre. Nå var det på tide at jentene våre våknet litt.Forsvaret tok mer ansvar igjen. Elise skåret de 4 neste målene og Mia fikk satt det siste. Stillingen endte 10-4 til jentene våre. Jentene var slitene etter kampene siden banen var så tung.