A A A

Aldersbestemt

J-11 måtte jobbe seg til seier Mot Ås 4/-12

Ikke selvfølge at det blir seier. 4-3 til Trø/Bå over Ås

Kampen idag spillte vi inne i en hall. Litt uvant for jentene å spille inne med kunstgress. Første målet kom ganske raskt av Trø/Bå (Mathilde). Ås kom raskt etter og skåret mål nr 2. Ås hadde overtaket i første omgang helt klart. Det overrassket nok jentene at de møtte et lag som hadde mer overtaket over de. De har vært vant til å være lede an. 2mål til Ås kom som perler på en snor og Ås ledet 3-1 til pause. Etter en liten peptalk i pausen. Kviknet jentene litt til og var litt tøffere. Marie ble nok litt overrasket når dommeren gikk på henne fordi han ikke så henne. Jentene er litt for forsiktige nå de merker motstand, men plutselig våknet de til og skåret et mål til(mathilde).Mål tre(Mathilde) ble satt med litt flaks at keeper mistet ballen. 1,5 min igjen av kampen kommer Marie og skyter hardt rett inn i mål. Nå var vi reddet. Vi ville i alle fall klart uavgjort. Men også denne gangen klarte vi seier.Vi møter flere og flere sterke lag og jentene må jobbe for å vinne.