Med masse folk rundt kunstgresset ble det som ventet ett tett og tøft oppgjør mot Askim 2. Askim stilte bla med 4 gutter fra sitt gode 1.lag som topper Interkretsserien. Men det er hjemmelaget som styrer det meste og skaper flere gode muligheter uten å lykkes. Bakover har stort sett gutta kontroll, bortsett fra når Askim`s lynraske spiss plutselig kommer seg igjennom og får skutt. Men Jesper i full strekk får slått til corner. Og kampen går i det samme sporet også etter pause, hvor Trø/Bå gutta styrer det meste og Askim er småfarlige på kontringer. Seiersmålet kommer når timen er passert. Mens hjemmelagets spillere og tilskuere roper på frispark når en for dagen meget god Ludvik blir felt, tar kaptein Ole-Martin ansvar. Han benytter dommerens avgjørelse om fordel av ballen til å sette inn 1-0. Fra 17-18 meter plasserer han ballen i mål helt nede ved stolperota. Så igjen er hjemmebane det samme som 3 poeng og en fornøyd trener Pelle hadde denne kommentaren etter kampen: "Meget god kamp idag. Vi møtte ett godt lag og vant fortjent. Fantastisk arbeidsinnsats, mye bra angrepsspill og veldig solide bakover. Dette er nivået gutta må være på i denne serien, både hjemme og borte".

Etter 5 serierunder i en serie bestående av 17 lag, er i skrivende stund Trø/Bå på 4.plass.