Spydeberg startet og avsluttet kampen best. Det første kvarteret ble vi jagende etter og lagde noen dødballer som hjemmelaget var småfarlige på uten at de satte vår keeper på for store prøver.

Først etter en halvtimes tid klarte vi å sette et press som skapte noen farligheter. Etter flere brudd midt på Spydebergs banehalvdel som endte med corner fikk vi et brudd som endte med en kjempesjanse. Eivind spilte Kroken alene igjennom med keeper og med ballen sprettende valgte sistnevnte en lobb som gikk over keeper og traff tverrligger før den ramlet ned i beina på en forsvarsspiller i femmeteren og ble klarert. Dette var omgangens desidert største sjanse og legger man til at det bare var tilfeldigheter at vi ikke scoret på et par av cornerne våre så gikk vi til pause med et sjansemessig overtak. Spydeberg på sin side satte et veldig fokus på dommeren på slutten av omgangen, et sutrekor som varte resten av matchen. Dommern la lista litt høyt men var i vår øyne fair matchen igjennom og håpet i det lengste at dette skulle komme oss til gode.

Sjansemessig overtak til side: vi var spillemessig underlegne og klarte ikke å komme oss ovenpå i den andre omgangen heller. Faktisk sank nivået på begge lagene etter pause og det ble mye måking og mæling, noe som ikke passer oss bra. Vi skapte lite fremover selv om både Lars Erik, Kristian og Kroken hadde avslutninger mot mål - store sjanser var det ikke. Det hadde ikke vertene heller før det gjensto 20 minutter. Da slo de et frispark fra kanten rett i mål til 1-0 og kunne ligge og kontre på oss på slutten. Det medførte et par sjanser til på slutta uten at hverken de eller vi fikk uttelling- Spydeberg har 5 seiere på 5 kamper.

To lag til har full pott etter fem kamper: Lisleby og Kambo. Dette er våre neste to motstandere og dermed kan vi forvente solid motstand allerede hjemme i Trøgstad neste torsdag når Lisleby kommer på besøk.